Archive: October 30, 2022

Vânzare în weekend-ul de duminică Naked-20% reducere la toate tricourile

Duminică Naked sărbătorește acest weekend special, cu o reducere mișto de 20% la toate tricourile disponibile pe site. Tot ce trebuie să faceți pentru a vă bucura este să introduceți codul voucherului „Vânzare” la checkout, iar dvs. ”este bine să mergeți. Oferta se va încheia pe 2 aprilie, așa că mergeți acum să luați firul tău mult iubit!
De asemenea, puteți citi multe mai multe despre duminica goală într -o postare anterioară pe care am făcut -o despre linie. ca ei pe

Facebook pentru actualizările actuale.
Vânzare tricouri NAKE Sunday:
London Mash Upsounds of Brixtonthe Odyssey [Remixat]

0/5 (0 recenzii)

Tricouri Ugmonk-design minim

Ugmonk a început pentru dragostea de tipografie și design minim, și, ca tot ce a pornit de la pasiune, stilul și design-urile au rezonat cu oamenii și au făcut ca brandul să crească într-o afacere bazată pe bunul simț. S -a dezvoltat paralel cu design -urile complexe și complexe pe care le -au pus alte linii, evidențiind premiul în modele simple și proaspete.
Cu fiecare lansare și caracteristică pe bloguri, Ugmonk a crescut organic, prin cuvânt, care este visul umed al fiecărui brand – pentru a -i determina pe oameni să vorbească despre asta, recomandându -l prietenilor lor și consolidând numele. Dar totul a fost câștigat cu nopți târzii, weekenduri lungi și logistică cu atenție.
Proprietarul, Jeff Sheldon, a făcut linia mai mult decât doar tricoul-este o mentalitate care l-a ajutat să facă saltul, să-și asume un risc calculat și să-și dedice tot timpul și energia construirii mărcii. Pentru a doua aniversare, tricourile limitate au fost ambalate în cutii de lemn personalizate, împreună cu cardul colecționarului semnat. Mai târziu, au adăugat imprimeuri, căni și cărți de schițe, urmează caracteristica de 7 pagini în revista de arte computerizate.
De asemenea, s -au asociat cu o companie caritabilă pentru a oferi mese copiilor nevoiași din întreaga lume, au deschis magazine și buticuri în mai multe țări, au expediat în mai mult de 55 de țări din lume și unele modele au fost preluate de Urban Outfitters.
Oricât de mare este brandul, sentimentul de a auzi despre ei înșiși în mass -media este la fel de interesant ca să vezi pe cineva pe stradă purtând design -urile lor, care este cel mai mare complimente și încurajare.
În cuvintele lui Jeff:
„Scopul meu este de a oferi fiecărui client aceleași modele inovatoare, bunuri de calitate și servicii excelente pentru clienți pe care mi -aș dori. Ne dorim ca „Ugmonk” să devină pur și simplu un alt mod de a spune „proiecte grozave și servicii superioare”.
Calea către Nowhemountainsit este micile lucruri despre un timp ambiguubetter decât meritpremium ampersandwireframe

0/5 (0 recenzii)

Puține idei pentru haine personalizate pentru vară 2019

Puține idei pentru haine personalizate pentru vară 2019
06/03/2019, publicat de Alanic Global
Iarna a trecut, primăvara este chiar aici, precum și vara urmează în curând. Acesta este doar momentul ideal pentru a crede despre ceva nou, precum și ceva complet diferit în ceea ce privește hainele făcute la comandă pentru a învinge caldul în 2019. Pentru cei care se descoperă într -o pierdere pentru concepte, precum și se întreabă dacă există ceva delegat surpriză de modă, aici sunt câteva idei pe care le puteți lua în considerare …
Alegeți stiluri care nu sunt suprasolicitare-în este sezonul, încercați să introduceți acele stiluri care se concentrează mult mai mult pe purtători decât pe hainele în sine. În cuvinte extrem de de bază, concentrați -vă pe stiluri de bază care completează forma purtătorilor, ceea ce le face mult mai plăcut vizibile într -o mulțime decât să fie un afișaj de rampă de mers pe jos. Producătorii de articole de îmbrăcăminte la comandă din Marea Britanie, precum și SUA au venit deja cu cataloagele lor exemplare care ar putea servi drept inspirație.
Joacă -te cu decolteul – este posibil să fi avut suficient de mult să fii acoperit din cap până în picioare în ultimele luni. Astfel, este momentul ideal pentru a vă juca cu decolteul care introduce stiluri care este oarecum în afara obișnuitului. Evitați rundele, vs, precum și gulerele, precum și vedeți dacă puteți introduce capodopere de setare a modelului cu bărci asimetrice, precum și crescente.

Selectați materialele dintr -o varietate de bumbac, precum și chifuri – vara, precum și bumbacul sunt aproape sinonime. Gândindu -vă la adevărul că bumbacul nu va ieși niciodată din stil, este cea mai bună opțiune pentru aproape orice tip de articole de îmbrăcăminte în acest sezon. Puteți selecta dintr -o varietate de bumbac diferit pentru a produce impacturi nelimitate în îmbrăcămintea dvs. Pe lângă bumbac, puteți utiliza, de asemenea, șifon ușor în uzură de top, fuste, rochii etc pentru a adăuga o frumusețe subtilă, precum și un confort minunat pentru garderoba purtătorului.
Nu vă îndepărtați de culori – producătorii de articole de îmbrăcăminte personalizate din lume au realizat valoarea culorilor, precum și au oferit impact asupra diferitelor combinații pentru a completa atributele sezonului. Da, nuanțele luminoase, precum și pentru ochi, sunt „în”, precum și puteți, de asemenea, să luați o varietate de nuanțe de neon pe hainele dvs. personalizate cu generozitate sau minim. Plata dobânzii speciale la nuanțele pastelate vă poate colecta o favoare în bine. Nuanțele pastelate de interacțiune în special în șifon este un concept pe care îl puteți dezvolta.
Adăugați imprimeuri florale, precum și teme – în timp ce tonurile mono puternice nu își vor pierde niciodată atracția sau efectul pe tot parcursul anului, acesta este momentul în care trebuie să vă concentrați asupra tuturor lucrurilor florale. Indiferent dacă copiii, femeile sau pentru domni, florile pot alimenta garderoba de vară pentru toți.
Etichete:
Producători de articole de îmbrăcăminte personalizate
Producători de articole de îmbrăcăminte personalizate Marea Britanie
Producători de articole de îmbrăcăminte personalizate SUA
Îmbrăcăminte personalizată
producători de articole de îmbrăcăminte personalizate
Îmbrăcăminte personalizată SUA

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

Ilustrația zilei de John Holcroft

Ilustrația zilei – John Holcroft
V -am povestit deja despre ilustratorul îndrăzneț pe nume John Holcroft. Opera sa ne -a arătat că trăim într -o societate toxică care face umanitate. Astăzi, mergând pe pagina sa de Facebook în căutarea de noi ilustrații satirice, am găsit o piesă inspirată. Ilustrația are ca punct focal un copil în pătuțul său, jucându -se cu arme în loc de jucării. Copiii cresc într -o societate plină de violență. Ei văd violență peste tot: emisiuni TV, jocuri, filme, reviste, cărți și chiar pe străzi. Drept urmare, mult mai mulți părinți sunt preocupați de siguranța copiilor lor și par să răspundă la violență cu mult mai multă violență. Acesta este modalitatea de a rezolva problemele societății noastre? Învățând copiii cum să se protejeze punând o armă în mâinile lor? Acestea sunt câteva întrebări pe care John Holcroft ne -a ocupat cu noi odată ce a atras o ilustrare semnificativă.
Pentru a afla mult mai multe despre John Holcroft, vizitați postarea noastră anterioară despre el.

0/5 (0 recenzii)

Uncategorized

Modele de modele frumoase cele mai bune pentru sezonul de primăvară

modele superbe de modele cele mai bune pentru sezonul de primăvară
28/01/2021, publicat de Alanic Global

Iarna nu s -a terminat încă, deși acest lucru nu este om, nu puteți să vă aprovizionați cu piesele de sezon de tranziție care vă vor ajuta în cele din urmă să vă jucați cu culori, precum și cu modele. Acestea sunt cele mai bune pentru producerea ținutelor maximaliste perfecte.
Unul dintre producătorii de articole de îmbrăcăminte proeminente la comandă a curat o colecție tradițională prin care puteți căuta. Așadar, ați verificat pe blogul de mai jos pentru a înțelege mult mai multe despre cele mai frumoase concepte de model pe care le puteți integra în garderoba personală în acest an!
Dungi de fructe
Iterarea dungi din acest sezon se simte ca un val de nostalgie. Linii puternice, precum și strălucitoare de toate culorile curcubeului, vă vor veni instantaneu în minte. Câțiva designeri s-au îmbrățișat la tendință, cu imprimarea pe blaturi cu buton, precum și rochii tricotate. Cu siguranță este îndrăzneț, așa că veți dori să îl lucrați cu mult mai suprimate separate precum denim din denim sau pantaloni negri.
Acuarelă
Primăvara este cel mai bun sezon pentru a accepta partea mai moale a lucrurilor, așa că nu este un șoc pe care modelele de acuarelă se manifestă în droguri. Gândiți-vă la asta un membru al familiei strâns al Tie-Dye, cu toate acestea, cu impactul adăugat al marginilor neplăcute, aproape diluate. Puteți privi cu haine cu un impact de vopsea pentru a produce modele delicate aleatorii.

Florile din anii 80 din anii ’80
Într -adevăr, puteți conta întotdeauna pe un model floral de un fel pentru a face o apariție în această perioadă în jurul anului, precum și pentru acest sezon, facem o excursie în anii 80. În loc de flori fermecătoare clasic, acest tipar este pumn, precum și în fața ta, tipul de flori pe care nu îl poți ajuta totuși. Acesta este un vis devenit realitate pentru pasionații de maximalism.
Imprimeuri pe ecran
Imprimarea pe ecran au fost mai degrabă un hit neprevăzut. Prezentată pe rochii pure, precum și pe tunici pe piste, acest model nu este scurt pe dramă, dar prezintă o bătaie de timp care este simplă de eliminat. Indiferent dacă selectați pentru a face rochie din cap în picioare în imprimeuri pe imprimeuri, selectați o rochie maxi elegantă sau lăsați-o să stea ca un aspect subtil, second-hand, la o pereche de blugi, nu treceți pe ecranul imprimatelor vin primăvara .
Luați legătura cu una dintre femeile căutate, precum și cu furnizorii de articole de îmbrăcăminte pentru bărbați, precum și căutarea cu sortimentul expansiv de piese de îmbrăcăminte pe care vânzătorul le are în magazin. Acestea sunt create datorită modelelor prezente, precum și vor face absolut clienții dvs. fericiți!
Versiune audio: modele superbe de modele cele mai bune pentru sezonul de primăvară
Direcţie:

Etichete:
Producători de îmbrăcăminte personalizate
îmbrăcăminte personalizată cu ridicata în New York
Producător de haine personalizate în Mexic
Producători de articole de îmbrăcăminte personalizate în Oregon
Producători de articole de îmbrăcăminte personalizate SUA
Vânzători de articole de îmbrăcăminte personalizate
Îmbrăcăminte personalizată cu ridicata în Islanda
producători de articole de îmbrăcăminte personalizate
Îmbrăcăminte cu ridicata personalizată în Carolina de Nord
Producători de articole de îmbrăcăminte cu ridicata personalizate SUA
Vânzători de îmbrăcăminte pentru bărbați din California
îmbrăcăminte cu ridicata pentru bărbați
Vânzători de îmbrăcăminte pentru bărbați
Producători de articole de îmbrăcăminte pentru bărbați în Australia
îmbrăcăminte pentru bărbați pentru bărbați cu ridicata în Emiratele Arabe Unite
Îmbrăcăminte pentru bărbați cu ridicata SUA
îmbrăcăminte pentru bărbați pentru bărbați cu ridicata în Georgia
Distribuitori de îmbrăcăminte cu ridicata pentru bărbați
Îmbrăcăminte cu ridicata pentru bărbați în Norvegia
Vânzători de îmbrăcăminte cu ridicata pentru bărbați în Texas
Vânzători de îmbrăcăminte cu ridicata pentru bărbați în Florida
Moda cu ridicata pentru bărbați
Producători de articole de îmbrăcăminte din SUA cu ridicata
haine cu ridicata pentru bărbați
Îmbrăcăminte cu ridicata fabricată la comandă
Îmbrăcăminte cu ridicata la comandă în los unghiuri
Conducători de îmbrăcăminte personalizate cu ridicata în Las Vegas
Vânzători de îmbrăcăminte pentru bărbați cu ridicata în Ohio
îmbrăcăminte cu ridicata pentru bărbați SUA
Vânzători de îmbrăcăminte pentru bărbați cu ridicata în Spania

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

Inspirație – amabilitatea lui Alex Solis

Totul despre design -urile lui Alex Solis vă prezintă la numeroasele fețe ale cuvântului inspirație. El este unul dintre ilustratorii foarte talentați de acolo, care redefinesc adâncurile conceptelor simple și vă oferă perspective despre ele pe care nu le știați că există. Am ales să -l prezentăm pentru că are marea capacitate de a ascunde o idee complexă în spatele (o aparentă) inocență a caracterului.
Ziua morții liberi
Regele
El a desenat și a creat de atâta timp, nu -și amintește că nu avea stiloul în mâini. El are acea dorință clasică de noi provocări și idei noi, care nu face excepție a sursei lor. Vorbind despre Classic, el oferă în mod deschis un omagiu artei convenționale-așa cum ar trebui toți artiștii, considerând-o baza pentru epoca digitală. Noile tehnologii sunt extensii ale ceea ce considerăm acum metode „antice”. „Pentru că mergem înainte să alergăm, nu?
Fashion Bug

De asemenea, un dansator de pauză talentat, el a creat cu succes puncte de vânzare din lumea reală și le -a pus pe hârtie pentru ca noi să ne îngăduim.
Ferește -te de Unicorns
Inutil să spun că experiența sa cu Threadless a avut o influență importantă asupra operei sale de artă, ghidându -l spre concepte mai puternice care să permită publicului să se raporteze mai simplu la desenele sale. Sunt atât obraznici, cât și filozofali, nu pierd niciodată legătura cu publicul său divers. El gestionează cu succes diferite stiluri în desenele sale, dar întotdeauna există Alex în unele ascunsuri ascunse.
Sunetele naturii
Bătăuși
Există un detaliu care se află clar în lucrările lui Alex și acesta este elementul animal. Nu mergem cu toții Freud pe el, dar putem spune în siguranță că există o legătură puternică între el și lumea fantezistă a doamnelor moșiate, ursul care luptă Lincoln, regele leului Wannabe Elvis sau al unicornilor ucigași, o legătură cu care toți toți cei cel mai bun aplaudat. Si tu ar trebui!
Făcând unt de arahide

Cei care favorizează focul

0/5 (0 recenzii)

Funkrush-Linia de tricouri

Funkrush este o linie de tricouri care este specializată în vânzarea de îmbrăcăminte urbană, imprimeuri și accesorii. Modelele lor sunt de obicei inspirate de seriale TV cunoscute, cum ar fi: Game of Thrones, House of Cards, Hannibal, Homeland, The Walking Dead și așa mai departe.

Dar, de asemenea, vând modele clasice de tricouri pentru cei care doresc mai puțină culoare în îmbrăcămintea lor. Modelele lor sunt realizate cu țesături de înaltă calitate și vă garantează că nu veți fi deranjat cu probleme care provin din țesătură. Dacă nu doriți să cheltuiți prea mulți bani pe un tricou sau pe un poster, puteți vizita cu ușurință Funkrush în secțiunea de vânzare, unde prețul de pornire al Tees este de doar 4.99 £. Ne uimesc în fiecare zi cu noi tee de sosire, care vor fi o potrivire ideală pentru cineva care se grăbește sau care dorește să cumpere cel mai nou produs de pe site -ul lor web. Ceea ce le face cu adevărat diferite de celelalte companii este că au introdus o categorie de lookbook în care puteți vedea o previzualizare a design -urilor și a printurilor care au fost create în cel mai recent sezon – 2014.

Rețineți că oferă clienților transport total gratuit pentru comenzi de peste 100 de lire sterline! Distrează -te la cumpărături!

0/5 (0 recenzii)

Uncategorized

Pauză de cafea: Patricia Cubic Monogarm Jacquard Rucsac

OOOH: Saks are o vânzare imensă de designer cel mai bine acum (până la 70% reducere), pe lângă un eveniment de card cadou în care, în funcție de cât de mult cheltuiți, puteți, puteți Obțineți un card cadou de 25-700 USD. NOICE.
Nu sunt de obicei un fan al rucsacurilor mici sau al acestei scheme de culori, cu toate acestea, am tipat modelul cubist, precum și hardware -ul pe acest rucsac distractiv și unic de la MCM. Era de 1.180 USD, cu toate acestea, este acum marcat la 619,50 USD – precum și obțineți un card cadou de 50 USD la finalizare (cu cod).

Această publicație include legături de afiliere, precum și Corporette® pot face comisioane pentru achizițiile efectuate cu link -uri în acest post. Pentru multe mai multe detalii, vedeți aici. Spuneți -vă atât de mult pentru sprijinul acordat!
Cele mai bune rucsacuri de lucru (în umila noastră părere), imaginate mai jos: unu/doi/trei/trei/patru (nu sunt imaginate, totuși, de asemenea, în mod excelent – inspectați această linie de rucsacuri rezistente la apă!)

Vânzări de articole de lucru de notă pentru 8.25.22 …
Saks Fifth Avenue – Vânzare de proiectare, până la 70% reducere!
Neiman Marcus – Vânzarea la vânzare, până la 75% reducere!
Net-A-Porter-7000+ linii noi adăugate, până la 80% reducere!
Nordstrom – 7.000 de noi marcaje pentru femei
Lo & Sons – până la 50% reducere!
De Mercer – Stocare Vânzare a instalației: până la 60% reducere
Loft: Clearance Summertime: până la 70% reducere a costurilor de rutină
J.Crew-75 USD denim și mult mai multe stiluri de uzură
J.Crew Factory-40 $-60 $ din orice; 10 USD cu fiecare 50 de dolari cheltuiți

Alte vânzări de notă:
Buffy-economii la școală: până la 15% din patul lor de pat
Parașută-Economisiți până la 40% reducere a articolelor de ultimă generație
Întinerire – Vânzare de spațiu de locuit: până la 30% reducere (cititori precum iluminatul lor)

Uncategorized

Ce ar trebui să cauți în marele tee de fitness fizic?

Ce ar trebui să cauți în marele tee de fitness fizic?
12/10/2021, publicat de Alanic Global

Ești un alergător de zi cu zi? Doriți să faceți sport cu fitness fizic pentru a alerga pentru alergarea dvs.? Apoi, trebuie să vă asigurați că te -urile de fitness fizice pe care le cumpărați pentru sesiunile de rulare, precum și pentru sesiuni de antrenament au unele caracteristici necesare. Dacă sunteți un proprietar de afaceri cu etichete personale, cu un ochi deschis pentru tee de fitness fizic de înaltă calitate, trebuie să vă conectați cu un producător distinct de îmbrăcăminte personală. Un astfel de sistem de producție de încredere va include cu siguranță un catalog de îmbrăcăminte cu fitness fizic mamut.
Țesătură excelentă

Trebuie să vedeți că tricourile dvs. de rulare sunt confecționate dintr -o țesătură de poliester de prim rang. Un astfel de material modernizat din punct de vedere tehnologic va fi capabil să transpire în mod eficient transpirația pentru a vă asigura că vă simțiți confortabil alergând în el. Structura materială excelentă este necesară pentru a rămâne excelent, precum și uscat chiar și atunci când te încălzești în timpul alergării.
Respirabilitate fantastică

Pe măsură ce selectați tricoul care rulează, uitați-vă dacă este BREEZY, precum și bine ventilat. Alergarea include o mare cantitate de efort, precum și epuizare, astfel, trebuie să vă cedați uzura dvs. să fie ușoară, precum și aerisită. Asigurați-vă că veți procura tricouri care se ridică la transpirație, care sunt moi, precum și respirabile pentru a vă bucura de alergarea dvs. cu un confort amplu, prospețime, precum și o senzație excelentă.
Elasticitate remarcabilă

Când vine vorba de îmbrăcăminte de rulare, este important să ofere o întindere optimă, precum și flexibilitate. Acest lucru vă va ajuta să alergați cu comoditate fără niciun tip de disconfort sau debarcare a mișcării.
Suport adecvat, precum și potrivire

Înainte de a cumpăra, asigurați -vă că tricourile preferate de fitness fizic oferă suport corpului dvs. în timp ce începeți să -l transpirați în timpul alergării. Un tricou bine potrivit, care îți ține corpul în locație este exact ceea ce cezi să arăți, precum și să te simți încrezător.
Dacă țineți cont de acești factori, veți putea achiziționa un tricou de fitness fizic care rulează de înaltă tehnologie. În calitate de proprietar de afaceri care caută tricouri care rulează, un sfat este să vă sincronizați cu un faimos producător de articole de îmbrăcăminte cu un catalog de îmbrăcăminte de fitness fizic mare. Acest lucru vă va ajuta să achiziționați cu ridicata, cu ridicata, tee de fitness fizice bine concepute, confortabile, în nuanțe puternice, pentru a-ți încânta clienții alergători.
Versiune audio: Faceți clic aici
Etichete:
Producători de îmbrăcăminte de fitness
Vânzători de îmbrăcăminte de fitness în America de Nord
Îmbrăcăminte de fitness cu ridicata
îmbrăcăminte de fitness distribuitori cu ridicata
Îmbrăcăminte de fitness cu ridicata SUA
Producători de haine de fitness din California
Producători de îmbrăcăminte de fitness
Etichetă privată
Producător de îmbrăcăminte cu etichete private
Producători de îmbrăcăminte cu etichete private
Producători de îmbrăcăminte cu etichete private SUA

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile