Inspirație – amabilitatea lui Alex Solis

Oct 11, 2022 Clothing Accessories

Totul despre design -urile lui Alex Solis vă prezintă la numeroasele fețe ale cuvântului inspirație. El este unul dintre ilustratorii foarte talentați de acolo, care redefinesc adâncurile conceptelor simple și vă oferă perspective despre ele pe care nu le știați că există. Am ales să -l prezentăm pentru că are marea capacitate de a ascunde o idee complexă în spatele (o aparentă) inocență a caracterului.
Ziua morții liberi
Regele
El a desenat și a creat de atâta timp, nu -și amintește că nu avea stiloul în mâini. El are acea dorință clasică de noi provocări și idei noi, care nu face excepție a sursei lor. Vorbind despre Classic, el oferă în mod deschis un omagiu artei convenționale-așa cum ar trebui toți artiștii, considerând-o baza pentru epoca digitală. Noile tehnologii sunt extensii ale ceea ce considerăm acum metode „antice”. „Pentru că mergem înainte să alergăm, nu?
Fashion Bug

De asemenea, un dansator de pauză talentat, el a creat cu succes puncte de vânzare din lumea reală și le -a pus pe hârtie pentru ca noi să ne îngăduim.
Ferește -te de Unicorns
Inutil să spun că experiența sa cu Threadless a avut o influență importantă asupra operei sale de artă, ghidându -l spre concepte mai puternice care să permită publicului să se raporteze mai simplu la desenele sale. Sunt atât obraznici, cât și filozofali, nu pierd niciodată legătura cu publicul său divers. El gestionează cu succes diferite stiluri în desenele sale, dar întotdeauna există Alex în unele ascunsuri ascunse.
Sunetele naturii
Bătăuși
Există un detaliu care se află clar în lucrările lui Alex și acesta este elementul animal. Nu mergem cu toții Freud pe el, dar putem spune în siguranță că există o legătură puternică între el și lumea fantezistă a doamnelor moșiate, ursul care luptă Lincoln, regele leului Wannabe Elvis sau al unicornilor ucigași, o legătură cu care toți toți cei cel mai bun aplaudat. Si tu ar trebui!
Făcând unt de arahide

Cei care favorizează focul

0/5 (0 recenzii)

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *