Archive: August 30, 2022

Uncategorized

Actualizarea săptămânală de știri

Fashionista a rotunjit tocuri confortabile de nuntă.
Allure s -a uitat exact la modul în care sunt informați mai mulți stilisti în lucrul cu părul texturat.
Evaluarea de afaceri Harvard a sfătuit exact cum să se interpune cu tact într -o întâlnire online.
Deasupra legislației se întreba dacă conferințele încă merită participate.
Al 19 -lea a explicat exact modul în care expunerea la substanțele chimice toxice în produsele zilnice poate afecta sănătatea reproductivă.
S -a remarcat exact modul în care interdicțiile de avort pot avea impacturi devastatoare asupra îngrijirii avortului.
Vox a explicat exact cum să toamna înapoi ca și cu Reading.
New York Times a împărtășit rezultate din cel mai mare studiu de cercetare până în prezent pentru a investiga impactul vaccinurilor Covid asupra menstruației.
Râsul tău de săptămână provine de la Belladonna, cu „Hei Jen, în cele din urmă întorcând acea carte„ obiceiuri ”pe care am împrumutat -o acum patru ani!”

Pe Corporettemoms recent …
Ne -am uitat înapoi la postările de la Corporettemoms, inclusiv reinventarea dvs. ca mamă, precum și cele mai bune pungi de scutec pentru mamele care lucrează.
Am oferit câteva haine pentru mamele care lucrează, inclusiv unele elemente fundamentale ale sarcinii, precum și haine de lucru lavabile.

Ne -a fost dor de ceva? Adăugați -le aici sau trimiteți -le la news@corporette.com. Spune -ți mulțumesc! De asemenea: ești mamă sau mamă? Nu ratați actualizarea de știri din această săptămână la Corporettemoms.

Te simți social? Ne puteți inspecta pe Facebook sau Instagram sau prin Bloglovin, Pinterest sau Twitter!

Uncategorized

The Great Union – Industrial Made Workshop Tricouri

The Great Union Styles sunt influențate de lucrătorul American Blue Collar, precum și de ecranizarea calității înalte a produselor fabricate american, însă, de asemenea, principiile de lucru ale lucrătorului american cu guler albastru. The Great Union – tricouri de atelier industrial!
Rădăcinile inovatoare ale fondatorului James Bailey provin din orașul industrial din Chicago. Fiecare stil este realizat cu cea mai mare precizie de înaltă calitate și îngrijire, împreună cu un interes fantastic de detaliat. Estetica liniei de produse Great Union este dedicată păstrează vechea metodă industrială americană de viață, motiv pentru care au selectat pentru a face tricourile în sine, încercând să motiveze producția de mărfuri americane.
Cămășile de tee sunt de la 100% bumbac ringspun (premium montat), cu eticheta tguco făcută la comandă.
Brandul folosește o rată de reducere a tricourilor de 10% de 10%, utilizând codul TheGoodunion10 la Checkout în Buy pentru a obține bunuri americane de înaltă calitate.
The Great Union – tricouri de atelier industrial!
Minerscoal Minersold Minersold Americanjesse Black Utility Bagfacebook, precum și Twitter.

0/5 (0 recenzii)

Luni Muse

Deși este posibil să alăptați astăzi o mahmureală de mentă Julep/Margarita, sper să vă încântați foarte mult de Kentucky Derby, precum și de Cinco de Mayo în acest weekend. În timp ce încă un weekend uimitor a trecut, nu există niciun motiv să disperați luni dimineață, deoarece această seară este mingea mulțumită. Și din moment ce stilul este punk, vor fi, fără îndoială, unele ansambluri hilar de tragice care ne vor ține să chicotească pentru zilele următoare. Cine a luat decizia cu privire la stil în acest an este demn de o medalie. Vă aduc un cuvânt semnificativ mulțumit în avansare, deoarece acest Sitch va fi distractiv autentic.

În afară de anticiparea cu nerăbdare a festivităților de modă din această seară, am crezut că voi începe săptămâna aceasta cu una dintre citatele mele preferate de Coco Chanel. Pentru aceia dintre noi care considerăm moda la fel de mult decât un exercițiu de superficialitate, cred că este deosebit de înflăcărat.

Care este Muzeul tău de luni? Postarea dvs. preferată pe blog, un articol amuzant, o imagine minunată? Oricare ar fi, împărtășește -l în comentariile de mai jos!

Ține legătura:

Instagram+Bloglovin+Facebook

Twitter+Pinterest

Produs nou pe Redbubble: tricouri lungi pentru bărbați

Redbubble Tricouri lungi
Tricouri lungi Redbubble au fost lansate în urmă cu aproximativ o lună, dar le-am observat pe site-ul Redbubble.
Tricourile lungi ale bărbaților au fost un lucru de ceva vreme, pentru că o casă de modă influentă a spus acest lucru. Sună sceptic pentru că sunt. Moda bărbaților pare să introducă întotdeauna o tendință conform căreia oamenii vor comenta cât de absurd este. Cred că oamenii arată bine în tăieturi mai simple, stiluri clasice sau haine minimaliste, deoarece atitudinea sau fizicul lor vor rămâne întotdeauna mai mult. Devin suspect de oameni care poartă ținute strălucitoare și complicate.
Tricoul lung este o excepție de la o industrie a modei care încearcă să atragă oamenii în obsesia modei. Acesta introduce cu adevărat un stil ușor nou, care reinventează tricoul clasic, fără a sări rechinul.
Deși nu neapărat pentru toate tipurile de corp, aceste tricouri vor face ca design-urile artiștilor să se elimine și mai mult! În primul rând, un tricou mai mare indică mult mai mult spațiu pentru imprimare. 40% mult mai mult pentru a fi exact! În al doilea rând, semifabricatele sunt de la Bella + Canvas care urmează Standardele de Practici de îmbrăcăminte responsabile din lume (WRAP), unul dintre furnizorii noștri de textile preferate. Sunt confecționate din bumbac cu inel moale pentru un confort maxim, disponibil în alb, negru, cărbune.
Toate bine și dandy, dar acestea nu sunt încă disponibile pentru femei. Ce dă, Redbbubble?

0/5 (0 recenzii)

Cod de cupon din fabrică de tShirt-30% reducere pe tricouri de joc ESPADA Restricted!

Mike Plater de la Espada Limited mi-a cerut să vă arăt băieți niște tricouri extrem de grozave, care vor gâdilă fantezia geek-urilor! Au stiluri minimaliste concentrate în jurul imaginilor care vă vor duce înapoi în timp, când jocurile video au fost mult mai simple. Așadar, pentru cele nostalgice, precum și fanii dedicati de joc, aveți 30% reducere la achiziție cu codul cupon-tricou-factor de la Espada Limited !! Aceasta este o metodă excelentă pentru a sărbători, precum și a arăta că ești un jucător adevărat – așa că mergeți mai departe la magazinul lui Mike, precum și să obțineți câteva tricouri de joc!
PlayStationEspada Limited Pwn Noobspongbest dinți Albirea dinților

ZP8497586RQ

0/5 (0 recenzii)

Uncategorized

Revivarea stilului vintage! Pachetul de vector pentru femei

pentru a adăuga inventivitate, stilurile contemporane fac farmec la diferite tipuri de surse. Printre ele, există așa-numitul stil vintage sau vintage, înțeles ca perioada anilor 40. 50 de ani … la fel de bine. Donno despre vârsta ta, cu toate acestea, acea perioadă îmi este familiară doar cu filme vechi, reclame vechi, precum și cele mai importante, cu câteva fotografii vechi de femeie pe care le-am descoperit pe pereții unei cantine din orașul meu. Le descopăr fascinant, inspirator, precum și m -au făcut să cred despre acei ani de drojdie cu alți ochi … întrebându -mă exact cum ar fi trăit cu adevărat acolo … Pariez că cei care au prins acele vremuri privesc exact aceleași fotografii cu nostalgie, precum și cu nostalgie, precum și cu nostalgie, precum și cu nostalgie, precum și cu nostalgie Amintiți-vă sentimentele la care nu voi trăi niciodată. Femeile din acea perioadă (fete pin-up) s-au gândit, cu un gust special pentru estetică, precum și expunerea lor goală încercată chiar și în spatele acestor vremuri să nu fie gândite doar la sexual Doar plăcerea pentru public. Designerii lor și-au folosit imaginația pentru a oferi ceva cu adevărat diferit, în vechiul stil vintage care nu muri. Cu acest pachet de vector în stil vintage, au încercat să prindă frumusețea acelei perioade, sexul sexual pentru public, tipul elegant de atracție erotică. Cu toții înțelegem că pe mașini și expuneri de camioane, puii fierbinți sunt întotdeauna prezenți, precum și asta face ca totul să fie mult mai atractiv.

Cumpărând acest pachet vectorial, vă puteți face treaba (de orice tip de fel, puii fierbinți în formă de aproape orice tip de comerț) se ridică, precum și arată cu adevărat diferit, unic. Faceți versiuni contemporane ale acestor fete pin-up amestecând stilul vechi cu cel contemporan.

Mă face să mă întreb … că vom ajunge într -o zi să fim o artă în stil vintage pe pereții generațiilor următoare. Este cam înfiorător, nu -i așa?

0/5 (0 recenzii)

Uncategorized

Știința, precum și stilurile de tricouri Star Wars/Bacon tricouri

Primul stil de tricouri de la Gimmick Tees, Time for Science, este dedicat acelor oameni care se distrează, educați, precum și adesea lovesc lucrurile, în Numele științei! Al doilea stil combină două dintre cele mai mari lucruri din toate timpurile, Star Wars, precum și Bacon!
Ambele stiluri sunt oferite pe Tees Black săptămâna aceasta doar cu duminică, 1 septembrie pentru doar 15,99 USD pe dimensiuni de rutină.
Transportul este oferit în întreaga lume cu transporturi gratuite în Statele Unite. Faceți clic aici chiar pentru a comanda.
Vă descopăr lipsa de slănină de perturbație pentru știință

0/5 (0 recenzii)

Cămașă preferată de toamnă

: Ralph Lauren Rugby (similar aici) | Pulover: Ralph Lauren (similar aici) | Pantaloni: Teorie | Pantofi: Ralph Lauren | Centură: Cole Haan | Ochelari de soare: Michael Kors | Polish: Essie (Berry Naughty)

Da. Sunt obsedat de Plaid în acest sezon. descurcă-te.

În timp ce flanelul cu carouri nu este pentru locul de muncă al tuturor, în special pe cei de pe partea mai formală, cu siguranță poate zbura în medii casual de afaceri, dacă ar fi conceput calea cea bună. Am ales o cămașă de flanelă în carouri montată cu butoane cu bijuterii negre și am contrabalansat în continuare textilul tradițional informal, cu elemente ușor mai elegante, inclusiv aceste pantaloni de rochie cultivate negre și pompe cu picioarele ascuțite.

Pentru după-amiaza rece la biroul meu, această vestă de cardigan tricotat prin cablu este salvatorul meu de viață. Ei bine, acest cardigan și o sticlă de whisky. Combo -ul face cu adevărat trucul.

(Nu, nu beau de fapt whisky la biroul meu.)

(Pentru asta este dulapul de aprovizionare.)

(Da, mătușa Susan, aceasta este și o glumă.)

Cumpărați postarea:

Fotografii de Jeff Thibodeau

Uncategorized

Kvlture Garments – Dark Streetwear

Kvlture Garments, precum și noua colecție Dark Streetwear
Îmbrăcămintea Kvlture a început la sfârșitul anului 2011 găsită în peșterile lui Bukit Timah. Stilurile se concentrează pe tema ocultă, precum și pe tema neo-păgână, așa că s-ar putea să apelați telefonul cu această direcție întunecată. Dacă sunteți un fan greu al lui Aleister Crowley, această linie de cămăși de tee vă este dedicată. Kvlture a fost dezvoltat în afara păcatelor, minimalismul, precum și idealismul, precum și a crescut din peșteră pentru a se imprima pe piața de astăzi ca blasfemie culturală. Vă puteți oferi cu el? Puteți vedea mult mai multe din colecția sa remarcabilă pe site -ul lor.

0/5 (0 recenzii)