Revivarea stilului vintage! Pachetul de vector pentru femei

Aug 7, 2022 Uncategorized

pentru a adăuga inventivitate, stilurile contemporane fac farmec la diferite tipuri de surse. Printre ele, există așa-numitul stil vintage sau vintage, înțeles ca perioada anilor 40. 50 de ani … la fel de bine. Donno despre vârsta ta, cu toate acestea, acea perioadă îmi este familiară doar cu filme vechi, reclame vechi, precum și cele mai importante, cu câteva fotografii vechi de femeie pe care le-am descoperit pe pereții unei cantine din orașul meu. Le descopăr fascinant, inspirator, precum și m -au făcut să cred despre acei ani de drojdie cu alți ochi … întrebându -mă exact cum ar fi trăit cu adevărat acolo … Pariez că cei care au prins acele vremuri privesc exact aceleași fotografii cu nostalgie, precum și cu nostalgie, precum și cu nostalgie, precum și cu nostalgie, precum și cu nostalgie Amintiți-vă sentimentele la care nu voi trăi niciodată. Femeile din acea perioadă (fete pin-up) s-au gândit, cu un gust special pentru estetică, precum și expunerea lor goală încercată chiar și în spatele acestor vremuri să nu fie gândite doar la sexual Doar plăcerea pentru public. Designerii lor și-au folosit imaginația pentru a oferi ceva cu adevărat diferit, în vechiul stil vintage care nu muri. Cu acest pachet de vector în stil vintage, au încercat să prindă frumusețea acelei perioade, sexul sexual pentru public, tipul elegant de atracție erotică. Cu toții înțelegem că pe mașini și expuneri de camioane, puii fierbinți sunt întotdeauna prezenți, precum și asta face ca totul să fie mult mai atractiv.

Cumpărând acest pachet vectorial, vă puteți face treaba (de orice tip de fel, puii fierbinți în formă de aproape orice tip de comerț) se ridică, precum și arată cu adevărat diferit, unic. Faceți versiuni contemporane ale acestor fete pin-up amestecând stilul vechi cu cel contemporan.

Mă face să mă întreb … că vom ajunge într -o zi să fim o artă în stil vintage pe pereții generațiilor următoare. Este cam înfiorător, nu -i așa?

0/5 (0 recenzii)

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *