Cum să ridici rochia de hanorac

Oct 4, 2022 Uncategorized

< >

Cumpărați aspectul

Aveți o rochie de hanorac așezată în dulapul dvs. și vă întrebați cum să o stilați sau să o purtați? Dacă sunteți tu și vă întrebați cum să ridicați rochia de hanorac și să o faceți mult mai elegantă, această postare este pentru dvs. Unul dintre lucrurile care îmi plac la rochiile cu hanorac este că este foarte confortabil. Cu o mulțime de oameni care lucrează de acasă, este o piesă ușoară de purtat. Loungewear nu trebuie să fie doar pentru o ținută în interior sau pentru canapea. Există o mulțime de rochii de hanorac care pot fi purtate de la interior la exterior. Poate fi, de asemenea, uzat pentru brunch, prânz sau cină într -un mod elegant.

< >

Moduri simple de a -ți ridica rochia de hanorac în această primăvară:

Adăugați un blazer: una dintre marile tendințe din această primăvară este blazerul supradimensionat. Pentru a vă ridica rochia de hanorac, adăugați un ton supradimensionat într -un ton de culoare diferit față de hanorac pentru contrast.
Adăugați o cizme de declarație: o cizme cu declarații pot duce o ținută de bază la un nou nivel. Acest stil de cizme YSL și culoarea ridică absolut acest aspect.
Geanta de declarație: este remarcabil modul în care o geantă de declarație poate actualiza o privire. Aleg să împerechez acest aspect cu geanta mea Fendi. Această geantă, stilul și culoarea structurată complimentează aspectul.
Pălărie de lână: Faceți pălăria de lână una dintre must-have-ul vostru. Pălăriile Fedora din lână adaugă o notă specială fiecărui aspect, iar această pălărie de lână albă este cea mai bună pentru primăvară și nu numai.
Bijuterii din aur: adăugarea de bijuterii din aur poate ridica orice ținută. Pentru acest aspect, am adăugat cercei de aur de la Mango.

Pe lângă articolele subliniate mai sus, puteți ridica și rochia de hanorac, împerecheându-l cu tocuri (pompe și sandale), adidași (adidași albi sunt un must-have pentru primăvară și vară) și apartamente (adăugați un pop de culoare cu Ești plat pentru a -ți face rochia de hanorac să iasă în evidență).

Iată rochii de hanorac pentru a încerca:

< >

De asemenea, vă puteți bucura:

Ce să purtați pentru a lucra în această toamnă …

Cel mai bun mod de a -ți începe noul …

Cea mai bună ținută de iarnă de purtat acum

Cum să arăți elegant cu jambiere etriere

Intră în cunoștință.

Înscrieți -vă cu adresa dvs. de e -mail pentru a primi știri și actualizări.

Nume

Nume

Nume

Nume

Numele de familie

Numele de familie

Numele de familie

Numele de familie

Adresa de e-mail

Adresa de e-mail

Adresa de e-mail

Adresa de e-mail

Abonati-va

Multumesc pentru abonare!

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *