Ce să obțin la vânzarea pe jumătate de an a Nordstrom

Nov 11, 2022 Clothing Accessories

, vânzarea de jumătate de an a Nordstrom a început cu câteva zile în urmă-iată ce am primit pentru îmbrăcăminte de lucru din vânzare. (Mai ales lovește vânzările de lenjerie, sunt cu adevărat buni!) Cititori, ce privești în NHY -urile uriașe?
Această publicație conține legături de afiliere, precum și Corporette® poate face comisioane pentru achizițiile efectuate cu link -uri în acest post. Pentru mai multe detalii, consultați aici. Spuneți -vă atât de mult pentru sprijinul acordat!
Tonuri de încălțăminte de lucru din AGL, Tory Burch, Linea Paolo, Sam Edelman, Marc Fisher LTD, Tumi
Branduri de articole de lucru specifice de notă: Există oferte excelente în vânzarea de la branduri de investiții precum Akris, St. John, Lafayette 148 New York și Co
Branduri de nivel mediu precum Club Monaco, Rebecca Taylor, Vince, Naadam, La Ligne, Black Halo,
Branduri accesibile precum Halogen, Vince Camuto, precum și Open Edit
(Unele dintre aceste descoperiri pot fi concentrate pe o sărbătoare, cu toate acestea, dacă sunteți în căutare sau aveți un stil extrem de feminin, vânzările pot fi pentru dvs.: CeCe, Ted Baker, French Connection, Maggy London și Eliza J.)

În ceea ce privește lenjeria, nu ratați vânzările de pe Skims, True & Co., Natori, Commando, Wacoal,
În frumusețe, oferte excelente pe T3, Bobbi Brown, precum și un marcaj frumos pe acest set de starter Mario Badescu.
Blugi de la R13, Frame, Good American, Mother, Paige, Topshop, AG, Wit & Wisdom, precum și mai multe
Oferte excelente privind articolele de antrenament de la Zella, Sweaty Betty și dincolo de yoga, pe lângă iarna din afara mărcilor precum North Face
Pentru weekend – oferte mari de stoc de la All Saints, Cloth & Bone, Treasure & Bond și Marine Strat, pe lângă pantofi confortabili de weekend de la Soft, Vionic și Ugg
Dacă vă așteptați (sau aveți copii mici), există oferte mari de cărucioare frumoase la vânzare! Întotdeauna mă ocup de pantofii pentru copii în vânzări, deoarece politica de returnare a Nordstrom este atât de uimitoare.

Câteva lucruri specifice pe care le iubesc de la vânzarea pe jumătate de an a Nordstrom …
Câteva încălțăminte excelente în NHYS, 65 $-199 $: unu / doi / trei / patru / cinci-de asemenea, aceste tocuri joase (nu sunt ilustrate)
Mai sus, 41 $-53 USD-roz roz / bluză gri / rochie roșie / bluză cu gât de cravată / bluză bleumarin
Mai sus, 192 $-357 $: hanorac bleumarin / bluză cu dungi albe / cardigan negru / eco-friendly herringbone tricotat (nu este ilustrat, cu toate acestea, această rochie de manager este minunată)
Mai sus, 148 $-1734 $: gri / galben / logo-ul / croc roșu în relief

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *