Ce să purtați la un eveniment de prânz Alumni

Feb 6, 2023 Clothing Accessories

dacă intenționați să participați la un prânz de studenți pentru școala dvs. de legislație – precum și veți avea șansa de a face rețea acolo – exact cum ar trebui să vă îmbrăcați? Folosirea unei potriviri este în această situație? (Imagine, manager Juicy 6 Geacă, 575 USD la Nordstrom – Inspectați ghidul nostru complet pentru potrivirile femeilor pentru mai multe idei.) Cititor K Mindi …
Încep să fac rețea pentru a căuta o nouă sarcină, precum și am decis să merg la prânzul anual al studenților din Legislația (sunt avocat). Este vineri într -o sală de bal la hotel. Ar trebui să port o potrivire sau o rochie de afaceri expertă (cu mâneci) suficientă?
Întrebare interesantă, vizitator K! Pentru .02 de dolari, aș afirma sigur, aș purta un costum. De ce nu? Aveți unul, precum și doriți să arătați profesionist. Dacă cineva la locul de muncă se întreabă de ce sunteți într -un costum, nu există nimic suspect în ceea ce privește participarea la un eveniment de alumni – precum și la eveniment, dacă cineva se întreabă de ce sunteți într -un costum, puteți spune doar că mai aveți o întâlnire uriașă. (Mă întreb că o vor face – presupunerea mea este că 95% dintre persoanele vor fi în costume. Cu toate acestea, sunt sigur că acest lucru depinde de locația dvs. geografică, pe lângă școala dvs. de legislație.) Mai ales a oferit adevărul că acesta este un prânz – La fel ca și prânzul de alumni al instituției de legislație la asta-aș afirma că o potrivire este cel mai ușor, fără creier, chiar aici-arunc-o la fel de bine și să fie făcută cu ea. (Citiți câteva dintre cele mai bune sfaturi ale noastre de prânz de afaceri aici, pe lângă câteva dintre gândurile noastre despre rețelele de studenți aici.)

De fapt, aș spune că aceasta este o șansă perfectă de a începe să folosești o potrivire în rotația de garderobă de rutină. Câteva dintre cele mai bune sfaturi pe care le -am primit atunci când tocmai începeam a fost că ar trebui să porți o potrivire cât mai des, chiar dacă nu „ai” – cel puțin când o săptămână! – De vreme ce îi primește pe colegi, precum și șefii obișnuiau să te vadă într -un costum. Apoi, atunci când încercați să intervievați în secret pentru noi locuri de muncă, când veniți la muncă îmbrăcat într -un costum nou, nu strigă „Am un interviu astăzi!”

Doamnelor, care sunt gândurile tale? Exact cât de des încercați să purtați costume? Ce ai purta la un prânz de rețea cu alumni cu avocații?
——————-
N.B. Aceste postări substanțiale sunt destinate a fi o sursă de comentarii de cartier pe un subiect specific, cu care vizitatorii pot căuta fără a fi nevoie să renunțe la o mulțime de comentarii fără legătură. La fel de bine, deși din program apreciem extrem de mult toate comentariile cititorilor noștri, vă vom cere să vă păstrați comentariile pe subiect; Threadjacks va fi șters la discreția noastră, precum și la comoditate. Spune -ți mulțumiri pentru înțelegere!

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *