Tot ceea ce aveți nevoie să înțelegeți despre imprimarea media mixtă

Sep 9, 2022 Clothing Accessories

Imprimare media mixtă
Acesta este următorul lucru uriaș pentru industria de imprimare? Am primit un e-mail de la Katelyn Smith, de la QualityLogoProducts.com, care a trimis câțiva membri ai echipei lor la o fabrică de imprimare personalizată pentru a arunca o privire de primă mână asupra exact cum se face procesul. Acest lucru a obținut instantaneu interesul meu, deoarece sunt sigur că a primit interesul tuturor celor care lucrează în industria personalizată de imprimare/stil grafic.
Există un scurt articol extins despre acesta de către QualityLoGoproducts, cu toate acestea, chiar aici sunt câteva lumini pentru TL; DR, cu toate acestea te motivează cu tărie să verifici orice la sursă, în special dacă lucrezi sau intenționezi să lucrezi în industrie :
Imprimarea cu media mixtă combină două tehnici diferite de amprentă într -o singură locație. De exemplu, s -ar putea să integrați un design laser cu un transfer de ecran al logo -ului dvs.
Stratul de jos al produselor dvs. imprimate în media mixtă va fi întotdeauna decorarea laserului.
Designul cu laser este de fapt un șopron al stilului tău pe îmbrăcăminte, mai degrabă decât o amprentă colorată de cerneală.
Rețineți că este posibil ca o îmbrăcăminte de culoare închisă să nu fie cea mai bună alegere pentru o decorare laser.
Doriți să vă asigurați că orice dimensiune este designul dvs. laser, amprenta sau broderia care merge pe partea de sus este strălucitoare, precum și captivantă suficientă pentru a nu fi înghițit sau umbrit de decorarea laserului.
Articolele care sunt tipărite folosind media mixtă arată mult mai mult ca ceva pe care l -ați achiziționa la magazin decât ceva ce ați ridica la o expoziție comercială.

Puteți inspecta procesul de media mixt în respectarea videoclipului:

Anterior, imprimarea media mixtă a fost oferită doar pe îmbrăcăminte. Dar recent, deoarece imprimarea media mixtă se prinde într-un mod uriaș, alegerile includ produse care nu sunt de acces, precum pungile de transport, precum și rucsacuri. Asigurați -vă că inspectați toate opțiunile oferite pe site -ul de calitatelogOproduse. Poliesterul este singurul material care poate fi lăsat, motiv pentru care imprimarea media mixtă nu este o alegere pentru fiecare articol. Articol scurt complet aici.

0/5 (0 recenzii)

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *