Ceea ce trebuie să porți acest Paște

Feb 11, 2023 Clothing Accessories

Acest Paște este ca niciun altul. Indiferent dacă intenționați să sărbătoriți duminica de Paște într -o masă fantastică cu gospodăria dvs. în timp ce acasă, iată ce trebuie să purtați acest Paște pentru distracție, o rochie plină de viață. Trebuie să vă gândiți absolut să vă îmbrăcați, precum și să folosiți o rochie de primăvară distractivă pentru duminica de Paște. Acesta va fi primul Paște cu toată lumea în carantină din cauza pandemiei actuale; Cu toate acestea, nu ar trebui să vă descurajeze să sărbătoriți duminica de Paște. Întrucât acest Paște este puțin diferit decât de obicei, obiectivul meu este de a face mult mai distractiv pentru tineri, precum și pentru mine, inclusiv pentru a folosi rochia mea de primăvară preferată. Am de gând să -mi scot îmbrăcămintea, precum și PJ -urile, precum și rochia în această rochie florală cu mânecă puffy sau această rochie cu niveluri de Paște. Sper că și tu! Mă îmbrac, precum și pregătește -te chiar și cu nicăieri pentru a -mi înveseli ziua.
Dacă sunteți în căutarea a ceea ce să purtați această duminică de Paște în timp ce vă aflați în casă sau ce să fac, am rotunjit câteva rochii destul de mult care îmi plac la fel de bine ca să o puteți purta duminică în casă, precum și dincolo. De asemenea, câteva activități distractive de bază pentru a face acest Paște pe care intenționăm să o facem.

Ce trebuie să purtați acest Paște

< >

Ce să faci acest Paște
Pentru noi, este vorba despre lucrurile distractive de bază pentru care gospodăria să se bucure împreună, precum și ceva pentru a -i distra pe tineri distrați.
Faceți un mic dejun distractiv: tinerii mei ca clătitele, precum și intenționăm să facem împreună, având în vedere că lui Nolan îi place să joace bucătar.
Vânătoarea de ouă de Paște: intenționez să pun M&M în aceste ouă de Paște din plastic, precum și să le ascund în interiorul casei tale, precum și în curte pentru ca tinerii să se găsească.
Jelly Beans sau M & MS Guessing Game: Completați doar un borcan cu opțiunea dvs. de bomboane, precum și aveți fiecare membru al gospodăriei să presupunem suma.
Citiți cărți de Paște și primăvară: Chiar aici sunt câteva dintre cărțile noastre preferate de Paște, precum și de primăvară.
< >

Meșteșugul de Paște: Acest lucru poate avea doar tinerii să picteze sau să coloreze cărți de Paște sau de primăvară, înfrumusețează, precum și ouă de vopsea.
Urmăriți o imagine în mișcare sau jucați un joc de masă ca o familie:

De asemenea, s -ar putea să vă bucurați:

Cum să porți blugi cu fundul cu talie înaltă

Conceptele de ținute de Revelion pentru …

Cum să vă reîmprospătați ținuta de lucru …

Cum să vă actualizați stilul de lucru de toamnă

Intră în cunoștință.

Înscrieți -vă cu adresa dvs. de e -mail pentru a obține știri, precum și actualizări.

Nume

Nume

Nume

Nume

Numele de familie

Numele de familie

Numele de familie

Numele de familie

Adresa de e-mail

Adresa de e-mail

Adresa de e-mail

Adresa de e-mail

Abonati-va

Multumesc pentru abonare!

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *