Sărbătorind încă un hit de minune tunet: tricouri Thor

Apr 30, 2022 Uncategorized

Hot Thor tricouri
Este oficial. Thor Ragnarok este un succes. Este licențiat proaspăt, evaluările sunt excelente, precum și Thor primește altele asemenea din toate direcțiile. Acest lucru indică faptul că avem lumina ecologică pentru a funcționa unele tricouri Bitchin Thor. Întrucât blogul este atât despre informații benefice de pe piața stilului, cât și despre știri distractive. Acestea sunt tricouri grafice cu cel mai important erou comic al momentului!
Thor, în acest caz, nu a fost niciodată atât de interesant în alte filme. Deși a existat potențial pentru o poveste excelentă de subliniere. În cele din urmă, regizorul Taika Waititi, precum și scenariștii au făcut -o, precum și a răscumpărat personajul foarte mult într -o franciză excepțională.
Aveți hulk, umor, scene de acțiune fantastice, precum și Cate Blanchett ca un ticălos aprig. Nu mai vorbim de meme -ul de aur care este Jeff Goldblum. Unii afirmă că ar putea fi la fel de mult umor, oricum de multe ori cezi aceste imagini pentru a se distra de la sine, în special după 17 dintre ele în MCU.
Iată alegerile noastre de top care prezintă zeul tunetului, precum și multe interpretări ale sale:

0/5 (0 recenzii)

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *