Cele mai bune tocuri pentru muncă, precum și interviuri

Nov 16, 2022 Clothing Accessories

Sigur, toți înțelegem ce fundamentele garderobei pentru femeile profesionale de muncă ar trebui să aibă în dulapurile lor, cu toate acestea, dacă cumpărați unul pentru prima dată sau înlocuiți unul Ați folosit în pământ, poate fi o durere să descoperiți exact întruparea potrivită în magazine. În „The Hunt”, răsfoim magazinele pentru un produs fundamental pe care ar trebui să -l aibă fiecare doamnă.

Pentru căutarea de astăzi pentru tocuri fundamentale pentru muncă, precum și interviuri, am crezut că o voi face un pic într -un mod diferit decât de obicei, deoarece există atât de multe dezacorduri cu privire la ceea ce este în ceea ce privește tocurile – ce formă de călcâie sau Toe, precum și ce înălțime, precum și așa mai departe. Așa că m -am întrebat: dacă aș avea un plan bugetar nelimitat, precum și aș dori să cumpăr un călcâi fundamental fantastic pentru muncă, chiar acum, unde aș merge – precum și ce aș găsi?

Am constrâns navigarea folosind sensul nostru tipic de călcâie fundamentală pentru muncă – ceva închis, într -o culoare neutră, fără niciun tip de detalii evidente de blingy sau detalii de sărbătoare (de ce există atât de mult PVC iridescent chiar acum, chiar și în pantofi eleganți )?
Descoperirile mele generale: degetele de la picioare direcționate, precum și stilettos -urile sunt din nou, într -o metodă uriașă – tocurile blocate par să fie pe metoda lor. Dar: puteți descoperi un pic din magazine chiar acum în ceea ce privește călcâiul, precum și formele de la picioare, așa că nu trebuie să vă grăbiți să cumpărați toate pantofii noi.
Sunt curios, vizitatori-unde ați căuta un pantofi la modă dacă ați avea un buget nelimitat? Ați cumpărat vreun tip de tocuri fantastice pentru muncă în ultima vreme?
Această publicație conține legături de afiliere, precum și Corporette® poate face comisioane pentru achizițiile efectuate cu link -uri în acest post. Pentru mai multe detalii, consultați aici. Spuneți -vă atât de mult pentru sprijinul acordat!

Cele mai îndrăgite tocuri confortabile pentru muncă înainte de timp
Acestea au trecut de ani buni, cu toate acestea, merită remarcat faptul că nu numai că sunt încă vândute, dar sunt încă pe multe liste de bestseller! Sam Edelman Pump (#2) este un best-seller actual la Shopbop, precum și Block-Heled Marc Fisher Ltd (#3) este un best-seller actual atât la Nordstrom, cât și la Bloomingdale.
O altă notă: unul dintre preferatele noastre pentru tocuri nude-pentru-you, Kahmune, este în prezent la vânzare la Shopbop!)
(După cum s-a menționat mai sus, tocurile blocate par să fie pe metoda lor, cu toate acestea, le puteți descoperi în câteva liste de best-seller, cum ar fi numărul 3 de mai jos, pe lângă pompa Everlane, precum și această pompă Tory Burch.
Acestea sunt câteva dintre tocurile noastre preferate din 2022, cu toate acestea, inspectăm întregul nostru ghid pentru a face tocuri confortabile!

În imaginea de mai sus, câteva dintre tocurile noastre negre preferate pentru birou: unu / doi / trei / patru / cinci
Câteva tocuri în trend pentru muncă …

Spațiul de stil al lui Zappos prezintă acest slingback cu vârf de la Sam Edelman. Tocul de 139 USD are o înălțime de 2,25 ″ călcâie, precum și este disponibilă în dimensiuni 5-14. (Este cu adevărat neobișnuit să vezi ceva peste dimensiunea 12!) Slingback -urile Colette de la J.Crew sunt un stil similar, cu toate acestea, cu vampuri asimetrice.

Acest stil ascuțit cu un călcâie de 3,25 inci este un nou best-seller la Revolve-precum și este de la Agence, care ne place pentru bluze, blazere, precum și multe altele. Este oferit în dimensiuni 6-10 pentru 395 USD în piele de căprioară neagră ilustrată mai sus. Nordstrom aduce o tonă de culori, câteva dintre ele marcate cu 158 USD; De asemenea, puteți descoperi câteva culori la vânzare la Intermix.

Deși pantoful lor Romy ultra-clasic este încă un best-seller, acest alt pantof Jimmy Choo este un nou bestseller la Bloomingdale. Îmi place degetul regizat, cureaua mică, precum și călcâiul rotunjit de 2,5 ″. Este de 725 de dolari la Bloomingdale în două culori din piele brevetată, oferite în dimensiuni 5-12 (unele dimensiuni oferite). Îl puteți descoperi în mai multe culori la Jimmy Choo, precum și la Theresa mea (inclusiv negru mat, precum și unele versiuni în apartamente!).

Net-A-Porter a prezentat Kate Pump de la Louboutin-observă că sunt un stil fără vârstă. Pantoful este de 775 USD, precum și Net-A-Porter le are în patru culori, precum și dimensiuni IT34-IT42; De asemenea, le puteți descoperi la Nordstrom, Neiman Marcus, precum și la alte magazine de design.

Ferragamo tocuri sunt întotdeauna un vizitator preferat pentru confort-precum și am prezentat acești pantofi cu vârful arătat înainte de o culoare bronzată. Sunt cei mai bine vânduti la Neiman Marcus, oferite în dimensiuni 5,5-11 pentru 850 USD; De asemenea, le puteți descoperi la Nordstrom.

Curba călcâiului este extrem de asemănătoare cu foarte populară Pompe Ann Taylor, Mila.
Ca această caracteristică? Inspectați alte rate recente!

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *