Fonturi colorate Adobe gratuite pentru o săptămână întreagă!

Apr 14, 2022 Uncategorized

Fonturi colorate Adobe în colaborare cu Fontself
De la începutul industriei stilului, fonturile și -au asumat rolul de a oferi mult mai multă personalitate unui mesaj. Este ca și cum ai cartografia caracteristicile „faciale” ale unei afaceri. Implicarea unui cuvânt cuplat cu stilul de scriere stau la baza brandului grafic. Logo -urile bazate pe text sunt un exemplu excelent în acest sens.
În epoca digitală, stilul grafic a extins posibilitățile acestui lucru implică exprimarea fonturilor făcute manual. Paradoxal, acestea sunt la cerere mai mare, precum și mai mare. Cu cât desenul mult mai mult devine automat, cu atât este mai puternică nevoia noastră de a transmite caracteristici umane, cum ar fi emoțiile, discursului nostru.
În principal, din moment ce fiecare persoană, fiecare designer în acest caz, are un stil diferit. Fonturile făcute manual vor avea întotdeauna o senzație distinctă. Pentru ochiul neinstruit, par similari. Deși, indiferent de experiența dvs., fiecare mână își va imprima finisajul unic.
Următorul pas în personalizarea fonturilor nu este făcut de nimeni altul decât Adobe. Afacerea revoluționară face echipă cu Fontself pentru a aduce reclame pe o săptămână plină de fonturi de culoare, oferite pentru descărcare gratuită, prin intermediul blogului Adobe inovator Cloud. Dubbed Color Font Week, colaborarea va sublinia numeroasele combinații de fonturi, inspirate de geometrie, natură, textilă sau arhitectură; precum și vizualizat de artist din Germania, Statele Unite sau Danemarca. Aceste fonturi colorate OpenType-SVG sunt dezvoltate de Adobe, precum și colaboratorii săi care introduc un nou tip de tehnologie. Acum, fonturile au culoare, textură, transparență sau gradienți. Este un pas înainte către un tip de personalizare a mesajelor mult mai specializate, care va fi dificilul în care va fi dificilă proiectanții, precum și companiile pentru anii următori.

0/5 (0 recenzii)

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *