Alertă geek: cele mai bune tricouri Star Wars

Oct 2, 2022 Clothing Accessories

rotunjind cele mai bune tricouri Star Wars
Sincer, 2015 a fost un autentic coaster de emoție, precum și nostalgie pentru iubitorii de cultură pop din anii 80.
Cel puțin, exact așa a mers anul pentru mine: în primul rând, au existat toate remake-urile bazate pe benzi desenate precum Guardians of the Galaxy, Ant-Man, Uriaș Hero 6; La fel ca și atunci, au existat secvelele de excepție Mad Max, precum și Jurassic World, care mi -au suflat mintea. Mi -au plăcut atât actorii, cât și efectele speciale.
Recent, cu toții ne -am dat seama că ziua în care Marty McFly a mers la viitor – 21 octombrie 2015 a fost acum în zilele noastre, precum și internatele implementate cu comparații, precum și articole nostalgice despre ceea ce a fost prevăzut pe bună dreptate, precum și ce nu. Pepsi a introdus chiar o ediție restrânsă, sticlă aniversară similară cu cea din film.
Ei bine, gândul final este că timpul ne prinde. De asemenea, este un tip de interesant să vezi că lucrurile vechi sunt restabilite la viață. În special atunci când totul este făcut corect. Ceea ce mă aduce la subiectul acestei postări.
Evenimentul imens al filmului anului (pentru unii; precum și nici măcar un film), care m -a aruncat cu adevărat înapoi în anii mei de tinerețe a fost trailerul actual pentru viitorul film Star Wars, Episodul VII – The Force Awakens. Ai verificat asta cu voce tare? Ți -a oferit asta frisoane?
Omule, anticiparea mă omoară. Așa că te voi face să te ocupi de asta, aruncând o privire asupra celor mai bune tricouri Star Wars din toate timpurile, la care, de asemenea, am adăugat unele extrem de recente pe care aș dori să le includ în garderoba mea geeky.
Care este preferata ta?

0/5 (0 recenzii)

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *