The Hunt: Cizme plate la genunchi

Nov 8, 2022 Uncategorized

Vânătoare pentru cizme negre cu genunchi? Chiar aici sunt câteva dintre preferatele noastre de lungă durată din noiembrie 2021!

Mai sus: unul / doi / trei / patru
Sigur, toți înțelegem ce elemente fundamentale sunt așteptate femeile experte în dulapurile lor, cu toate acestea, dacă achiziționați una pentru prima dată sau înlocuiți una pe care ați folosit -o în pământ, poate fi o durere să descoperiți exact Cea mai bună încarnare în magazine. În „The Hunt”, răsfoim magazinele pentru un produs fundamental pe care fiecare doamnă ar trebui să -l aibă.
Chiar dacă s-ar putea simți ca o lume a bootie-ului cel mai bine acum, cizmele îmbrăcate plate sunt încă un aspect excelent, în special pentru naveta, precum și zilele relaxate la serviciu.
{înrudit: cele mai bune cizme pe care să le purtați cu colanți la birou}
A trecut ceva timp pentru că le -am rotunjit ultima dată (2017, 2015, 2014, 2013, 2012), așa că am crezut că vom merge astăzi în căutare.
(Și iată ultima noastră discuție cu privire la faptul dacă cizmele înalte la genunchi sunt potrivite pentru birou. (Credeți în continuare că aceasta este încă o preocupare, cititori?)

Doamnelor, ați cumpărat vreun tip de cizme plat excelente de genunchi înalt pentru a purta pentru a funcționa în ultima vreme? Îți place în continuare aspectul sau te -ai schimbat în principal în cizme pentru ținute de lucru?
PSST: Inspectați recentul nostru rotunjire de cizme confortabile cu genunchi sub 2,5 ″:
Căutare-cizme înalte la genunchi sub 2,5 ″ Hunt-cizme înalte la genunchi sub 2,5 ″
< >

De asemenea, chiar aici sunt câteva cizme excelente de genunchi pentru a face naveta:

Imagine: Cizme excelente de genunchi pentru a face naveta la muncă: unu / doi / trei
Această publicație include legături de afiliere, precum și Corporette® pot face comisioane pentru achizițiile efectuate cu link -uri în acest post. Pentru multe mai multe detalii, vedeți aici. Spuneți -vă atât de mult pentru sprijinul acordat!

{înrudit: inspectați ghidul nostru pentru tocuri confortabile!}
Este dificil să învingi 35 de dolari pentru o pereche de cizme, precum și acestea de la linia de confort a lui Payless (care fac ca vizitatorul să fie preferată pompa Karmen) să arate excelent pentru muncă. Îmi plac detaliile de matlasare de -a lungul spatelui, precum și căptușeala cu spumă de memorie pare bună, precum și confortabilă. Sunt prețul complet de 69 de dolari, cu toate acestea, marcate până la 35 de dolari astăzi, precum și oferite în dimensiuni 5-13, atât cu lățime largă, cât și cu dimensiuni prelungite de vițel disponibile. Cizme matysen dexflex tysen matlasat

OOOH: Îmi plac detaliile de matlasare despre acestea, pe lângă catarama mare – precum și câteva dintre costuri sunt nebunești. Cizmele sunt disponibile în trei culori, dimensiuni 5-10, cu lățimi largi oferite-în funcție de dimensiune, precum și de culoare, Amazon le oferă între 30 și 90 USD. A2 de Aerosoles Women’s High Riding Boot

Această cizmă de călărie extrem de evaluată de la Louise și Cie este marcată până la 150 de dolari astăzi (în scădere de la practic 270 USD inițial). Îmi place aspectul ușor, precum și detaliile de aur din spatele călcâiului. Este disponibil în trei culori din piele de vițel, precum și o frumoasă piele de căprioară de măsline, toate pentru 140 de dolari. Cizma de călărie înaltă „Zada”

Aceste cizme naturalizatoare sunt cei mai buni vânzători la Nordstrom, precum și este simplu să vezi de ce – arată ca niște cizme fundamentale excelente. Acestea sunt oferite în rutină, precum și în lățimi largi, pe lângă o versiune largă de vițel, în dimensiuni 4-12; Sunt disponibile în patru culori diferite. Au fost inițial 198 de dolari, cu toate acestea, sunt marcați la 149 dolari astăzi. Cizma de genunchi „Jennings” naturalizator

Uau-Aquatalia are câteva cizme cu aspect superb cel mai bine acum. Îmi place foarte mult aspectul acestui boot, cu toate acestea, cel imaginat este disponibil în rutină, precum și dimensiuni largi 4-13, pe lângă o versiune largă de vițel (și în 3 culori), așa că am crezut că o voi funcționa în schimb. Vizitatorii cântă laudele Aquatalia de mai mulți ani pentru cizme confortabile rezistente la intemperii, precum și aceste cizme parcurg echilibrul ideal între funcție, precum și tip – doar superbe. Sunt 495 de dolari, numai la Nordstrom. Aquatalia „Olita” Cizmă de călărie rezistentă la intemperii

Aceste cizme netede Stuart Weitzman sunt cei mai buni vânzători de la Bloomingdale (la fel ca aceste cizme maro frumoase) – dragoste. Au fost 659 de dolari, cu toate acestea sunt acum la vânzare pentru 460 USD. Cizme înalte Stuart Weitzman Nupentagon

Ca această caracteristică? Inspectați alte rate recente!

Suntem participanți la Programul Amazon Services LLC Associates, un program de marketing afiliat dezvoltat pentru a oferi o implică pentru noi să facem taxe prin conectarea la Amazon.com, precum și la site -uri afiliate.

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *