Luni Muse

Aug 18, 2022 Clothing Accessories

Deși este posibil să alăptați astăzi o mahmureală de mentă Julep/Margarita, sper să vă încântați foarte mult de Kentucky Derby, precum și de Cinco de Mayo în acest weekend. În timp ce încă un weekend uimitor a trecut, nu există niciun motiv să disperați luni dimineață, deoarece această seară este mingea mulțumită. Și din moment ce stilul este punk, vor fi, fără îndoială, unele ansambluri hilar de tragice care ne vor ține să chicotească pentru zilele următoare. Cine a luat decizia cu privire la stil în acest an este demn de o medalie. Vă aduc un cuvânt semnificativ mulțumit în avansare, deoarece acest Sitch va fi distractiv autentic.

În afară de anticiparea cu nerăbdare a festivităților de modă din această seară, am crezut că voi începe săptămâna aceasta cu una dintre citatele mele preferate de Coco Chanel. Pentru aceia dintre noi care considerăm moda la fel de mult decât un exercițiu de superficialitate, cred că este deosebit de înflăcărat.

Care este Muzeul tău de luni? Postarea dvs. preferată pe blog, un articol amuzant, o imagine minunată? Oricare ar fi, împărtășește -l în comentariile de mai jos!

Ține legătura:

Instagram+Bloglovin+Facebook

Twitter+Pinterest

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *