Cult Classics Blade Runner Tee tricouri

Sep 16, 2022 Clothing Accessories

Tricouri Blade Runner
Blade Runner 2049. S -ar putea ca aceasta să fie o imagine de film a anului? Nu este un remake al originalului, pentru a se asigura că trebuie să-l câștige câteva puncte suplimentare de la început.
Dincolo de toate glumele, această imagine de acțiune a mișcării de știință este o întrebare pentru ochi. Poate că sunteți greu de convins că scenariul este grozav sau conceptul de filmare este original. Cu toate acestea, nu puteți respinge cinematografia acestei noi versiuni a Cult Classic, datorită lui Roger Deakins. Întreaga actorie este excelentă, deși îmi doresc ca Harrison Ford să nu folosească un tricou al naibii de tot timpul. S -a simțit că asta folosea la casă când a primit apelul telefonic despre a fi în acest film. Este ca și cum ar fi împușcat acei beți pe Pepaw care se luptau cu scenele sale la casa lui. Apreciez acest tip ca actor, precum și el a fost excelent în acesta, cu toate acestea nu mi -a plăcut aspectul lui oarecum leneș.
Pe de altă parte, Gosling lovește fundul – de fapt la fel de figurat. Regizorul Dennis Villeneuve este unul dintre cei mai mari dintre generația sa. Este potrivit să vedeți originalul din 1982, cu toate acestea vă puteți bucura cu adevărat de continuarea din 2017, precum și de întrebare atât atât atât de scene, cât și de atmosferă. Cu toate că, trebuie să recunosc că finalul despre premisa „a muri cu o cauză” este slabă. Am simțit că a fost indicată pentru singura funcție a unei continue.
Dar întreaga experiență a cinematografiei, conceptul de a iubi imaginea de film ca plăcere pură a fost tocmai ceea ce mi -a fost dor de filme în general. Nu este doar acțiunea de la Hollywood. M -a transportat cu adevărat în acea lume dezolantă, înmuindu -mă în fiecare cadru cu coloana sonoră excepțională. Nu s-a simțit ca un film de aproape 3 ore. Întreaga experiență a fost un adevărat spectacol în care să vă bucurați pe cel mai larg ecran cu cei mai puternici boxe.
Ca orice tip de altă piesă tradițională, piața de cămăși tee o preia imediat, amestecând -o în câteva dintre cele mai inovatoare ilustrații. Aceste imprimeuri sunt aurul culturii pop pentru fanii fenomenului Blade Runner. Există tone din ele ideal acum, încercând să profite de popularitatea sa actuală. Aceste stiluri sunt preferatele mele, deoarece nu exagerează sau nu sunt doar mashup -uri fără sens. Acestea fac aluzie la detalii pe care doar fanii adevărați le înțeleg, precum și apreciază:

0/5 (0 recenzii)

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *