Modelul de ținută pre-cădere 2020 pe care îl puteți copia

Nov 21, 2022 Uncategorized

2020 Modelul de ținută pre-cădere pe care îl puteți copia-Căderea se apropie, nu putem ajuta totuși să obținem extatic pentru noua cultură de concepte de ținute, precum și șanse de stratificare noua Sezonul aduce.

Credit: Instagram
Vom afirma la revedere cu costumele de baie și hei acolo cu mâneci lungi. Da, să nu te alarme sau nimic altceva, cu toate acestea începutul toamnei este la doar câteva săptămâni distanță. În acest an, ținuta noastră de toamnă favorită include toate cele mai bune piese de relaxare, cum ar fi blugi, seturi de pijama, precum și pulovere moi. Sunt incluse chiar și câteva dintre hainele tale fave, cu vreme caldă, precum pantaloni scurți de jean sau tricouri cu mânecă scurtă.

Modelul de ținută pre-cădere 2020 pe care îl puteți copia
Este timpul să vă înfiorați în cardiganii tăi fuzzy, precum și să purtați aceeași pereche de blugi albaștri luni-vineri. Vom arăta exact cum să recreezi rapid ținute de toamnă adorabile, așa cum se vede pe străzile, pe baza unei noi colecții pre-căderi din magazinul nostru preferat. Bazându -vă pe profesioniști pentru motivația modei vă poate ajuta să vă vedeți garderoba, precum și toate tendințele superbe de ținute de toamnă într -o lumină complet nouă. Asumați -vă un risc, jucați -vă cu câteva tendințe noi, amestecați unele modele și distrați -vă cu ținuta de toamnă în acest sezon.

Credit: Shopstyle
Găsirea diferitelor metode pentru a purta topuri drăguțe de toamnă, fie că sunt deja în garderoba dvs. sau piesele pe care le -ați urmărit în acest sezon se poate simți absolut ca o sarcină grea. Oricare ar fi stilul tău, există o regină de modă disponibilă folosind garderoba de vis, precum și îți pot arăta exact cum să porți haine pe care cel mai probabil le ai deja în dulapul tău.

Vezi si

Moda, magazinul și stilul de toamnă
Exact cum să arăți elegant și încă confortabil în zilele ploioase

Derulați în jos pentru câteva idei rapide de stil pentru modelul de ținută de toamnă, precum și pentru a face piese similare pentru a începe în privirea ta de toamnă de la Zaful!

Zaful jumătate de fermoar vopsea set două piese – portocaliu închis
Zaful Ditsy Floral Ruffle Nod Kot Tee – roz deschis
Polka la egalitate o rochie de linie – alb
Open tricotat pe perla cardigan – purpuriu fermecător
Fanta ruptă cu talie înaltă direct de denim de picior – albastru deschis, JPG
Rochie de înveliș cu mânecă cu șapcă de flori – aur portocaliu
Manșetele elastice trag pantaloni – verde
Drop Carry Pocket Buckle Buckle Denim Denim Geacă – Albastru
Ditsy floral cu mânecă cu mânecă de lapte bluză de cravată – zahăr brun
Ditsy Floral Cinched Team Crabbed tricou – albastru deschis
SLIT DE DENIM SLITĂ DE TEM FUSĂ TINEĂ – VOVĂ LUMINĂ
Zip -catarat cu fermoar up cocoatoare de tricot – verde deschis

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *