Rochia roz care face ca vara să dureze pentru totdeauna

May 1, 2022 Uncategorized

, cine? Nu a întâlnit -o niciodată. Dacă vedeți cuvântul „septembrie” într -o întâlnire recentă Invite te -a făcut ideal, această rochie va face din nou totul. Lasă -l la un pop îndrăzneț de roz și un model floral sincer … perfect pentru a convinge mintea și dulapul că toamna nu este chiar aproape. O rochie midi-feminină care este eterică și distractivă, în același timp, îmi păstrează în prezent mentalitatea vara. Este bine să ai probleme să te dai drumul, doar să toarne niște roze, să Instagram un con de înghețată și să ia masa în frescă. Vara nu merge nicăieri, totul va fi bine.

Rochie midi de mătase Salonilea (adoră asta și această rochie!)

Sole Societymarket Canteen Crossbody Bag

Acest aspect este centrat în jurul rochiei MIDI Lea Silk de Saloni, pe care am identificat -o recent la Nordstrom. O rochie de genul acesta nu este preocupată de subtil și nu are idee ce înseamnă chiar și stilul „tranzitoriu”. Această rochie perfectă de petrecere pe acoperiș face un caz puternic pentru eternul de vară și oferind fanilor stilului feminin un moment autentic add-to-cart. Mă refer la o ținută care dictează starea de spirit, iar această rochie se bucură.
Nordstrom a inspirat o mulțime de momente în ultima vreme (mai bine credeți că această frumusețe tocmai s -a adăugat în coșul meu), așa că nu este șocant că am spionat această formă uimitoare cu cele mai bune mâneci puf și detalii de buton inspirate și a trebuit să o fac a mea a mea . Dacă vă întrebați dacă este cel mai bun „Hei, prietenii mei și mi -am dat seama că nu am fost pe suficiente acoperișuri în această vară, așa că am organizat o rochie de ultimă oră de joi”, vă pot asigura că este așa. Dar puneți deoparte petreceri pe acoperiș pentru un SEC fierbinte, gândiți -vă la cât de bine este această rochie pentru … cu fiecare altă ocazie potențială. Mă văd purtând asta la datele de cină, dușuri de mireasă, dușuri pentru copii (să mergem mai departe și să spunem toate dușurile) și ar putea fi chiar fermecător îmbrăcat la o nuntă. Sunt convins că acesta este mult mai versatil decât ea lasă mai întâi.

Oricum, toamna va apărea? Nu pot nici să confirm și nici să refuz, nu sunt meteorolog și balul meu de cristal este la curățătorii uscați. Dar poate moda să încerce să o oprească? Cu siguranță, da. Depindeți de mine, veți obține mult mai mult de o uzură din acest apel înainte de octombrie, trebuie doar să aruncați o geacă din denim peste umeri (sau chiar un moto din piele!) Mâner de top drăguț. Dacă încercați să vă găsiți propriul moment etern în stil de vară, faceți cumpărături mai mult din aspectul meu preferat de vreme caldă de mai jos. Și poate să -ți împingi calendarul într -un sertar, asta va ajuta.

Le Specs x Adam Selmanlolita Ochelari de soare pentru ochi de 49 mm

Pompa de slingback halogenelyse

O mulțumire specială Nordstrom pentru sponsorizarea acestei postări!

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *