Tricouri Ugmonk-design minim

Oct 25, 2022 Clothing Accessories

Ugmonk a început pentru dragostea de tipografie și design minim, și, ca tot ce a pornit de la pasiune, stilul și design-urile au rezonat cu oamenii și au făcut ca brandul să crească într-o afacere bazată pe bunul simț. S -a dezvoltat paralel cu design -urile complexe și complexe pe care le -au pus alte linii, evidențiind premiul în modele simple și proaspete.
Cu fiecare lansare și caracteristică pe bloguri, Ugmonk a crescut organic, prin cuvânt, care este visul umed al fiecărui brand – pentru a -i determina pe oameni să vorbească despre asta, recomandându -l prietenilor lor și consolidând numele. Dar totul a fost câștigat cu nopți târzii, weekenduri lungi și logistică cu atenție.
Proprietarul, Jeff Sheldon, a făcut linia mai mult decât doar tricoul-este o mentalitate care l-a ajutat să facă saltul, să-și asume un risc calculat și să-și dedice tot timpul și energia construirii mărcii. Pentru a doua aniversare, tricourile limitate au fost ambalate în cutii de lemn personalizate, împreună cu cardul colecționarului semnat. Mai târziu, au adăugat imprimeuri, căni și cărți de schițe, urmează caracteristica de 7 pagini în revista de arte computerizate.
De asemenea, s -au asociat cu o companie caritabilă pentru a oferi mese copiilor nevoiași din întreaga lume, au deschis magazine și buticuri în mai multe țări, au expediat în mai mult de 55 de țări din lume și unele modele au fost preluate de Urban Outfitters.
Oricât de mare este brandul, sentimentul de a auzi despre ei înșiși în mass -media este la fel de interesant ca să vezi pe cineva pe stradă purtând design -urile lor, care este cel mai mare complimente și încurajare.
În cuvintele lui Jeff:
„Scopul meu este de a oferi fiecărui client aceleași modele inovatoare, bunuri de calitate și servicii excelente pentru clienți pe care mi -aș dori. Ne dorim ca „Ugmonk” să devină pur și simplu un alt mod de a spune „proiecte grozave și servicii superioare”.
Calea către Nowhemountainsit este micile lucruri despre un timp ambiguubetter decât meritpremium ampersandwireframe

0/5 (0 recenzii)

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *