Negru, precum și rochie midi tricotată reversibilă

May 29, 2022 Clothing Accessories

, când am cumpărat inițial această rochie MIDI, a fost afișată pe site-ul Bloomingdales ca având o față crewneck, precum și un V-Back-în esență inversul exact al modului în care vedeți eu folosind -o astăzi. Cu toate acestea, când a sosit, am descoperit că identificarea este într-adevăr cusută pe interiorul părții Crewneck, semnalând că V-back este de fapt un front V-Neck. Nu sunt sigur dacă aceasta a fost o eroare producătoare cu etichete greșite sau dacă stilistii/modelul de la Bloomingdales l -au fotografiat accidental înapoi, totuși, indiferent, acum l -am încercat pe ambele metode, iar construcția tricotată îi permite să fie utilizată extrem de Ușor în orice fel. Nu cred că a fost neapărat menit să fie reversibil, însă adevărul este că, practic, obțineți două rochii pentru costul unuia! Eroare sau nu, aceasta este o victorie majoră în cartea mea.

Am folosit această vineri trecută la masa de bacalaureat pentru absolvirea colegiului fratelui meu mai mic. Nu numai că poate fi folosit înapoi sau înainte, cu toate acestea, lungimea midi a rochiei, precum și tăierea tradițională o fac perfectă pentru orice din zilele de muncă de vară, pentru a repeta mese sau chiar nunți.

Vorbind despre sezonul evenimentului de nuntă, astăzi este 1 iunie, ceea ce implică că ne uităm la trei luni de timp de eveniment de nuntă! Dacă mergeți la orice tip de nunți în acest sezon, precum și nu sunteți sigur ce să purtați, inspectați secțiunea de evenimente de nuntă din memoriul meu de primăvară / vară 2016, care are o mulțime de motivație pentru orice, de la mese de repetiție, până la nunți pe plajă, la nunți cu cravată neagră, precum și mai multe!

Rochie: Maje (tot aici, versiunea fustă aici, precum și versiunea similară aici, aici, chiar aici, precum și aici) | Sandale: Steve Madden (de asemenea, la fel ca aceste similare cu detalii criss-cross) | Geantă: M2Malletier | Ochelari de soare: Stella McCartney

< >

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *