Produs nou pe Redbubble: tricouri lungi pentru bărbați

Aug 13, 2022 Clothing Accessories

Redbubble Tricouri lungi
Tricouri lungi Redbubble au fost lansate în urmă cu aproximativ o lună, dar le-am observat pe site-ul Redbubble.
Tricourile lungi ale bărbaților au fost un lucru de ceva vreme, pentru că o casă de modă influentă a spus acest lucru. Sună sceptic pentru că sunt. Moda bărbaților pare să introducă întotdeauna o tendință conform căreia oamenii vor comenta cât de absurd este. Cred că oamenii arată bine în tăieturi mai simple, stiluri clasice sau haine minimaliste, deoarece atitudinea sau fizicul lor vor rămâne întotdeauna mai mult. Devin suspect de oameni care poartă ținute strălucitoare și complicate.
Tricoul lung este o excepție de la o industrie a modei care încearcă să atragă oamenii în obsesia modei. Acesta introduce cu adevărat un stil ușor nou, care reinventează tricoul clasic, fără a sări rechinul.
Deși nu neapărat pentru toate tipurile de corp, aceste tricouri vor face ca design-urile artiștilor să se elimine și mai mult! În primul rând, un tricou mai mare indică mult mai mult spațiu pentru imprimare. 40% mult mai mult pentru a fi exact! În al doilea rând, semifabricatele sunt de la Bella + Canvas care urmează Standardele de Practici de îmbrăcăminte responsabile din lume (WRAP), unul dintre furnizorii noștri de textile preferate. Sunt confecționate din bumbac cu inel moale pentru un confort maxim, disponibil în alb, negru, cărbune.
Toate bine și dandy, dar acestea nu sunt încă disponibile pentru femei. Ce dă, Redbbubble?

0/5 (0 recenzii)

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *