Stilurile de personaje ale lui Rubens Scarelli

Sep 17, 2022 Clothing Accessories

înțelese ca Rusc, Rubens Scarelli este un ilustrator, precum și designer grafic care trăiește în Sao Paulo, Brazilia. Are 44 de ani, precum și are un fundal în publicitate. El stiluri pentru tricouri, reviste, ambalaje, precum și multe alte produse. Focusul său este orientat către conturarea modelelor de personaje, a benzilor desenate, precum și a stilului de modă, precum și el are, de asemenea, un brand – haine Westwood. El este prezentat pe Behance (printre multe altele), precum și are unele deviantArt uimitoare, precum și conturi Flickr cu portofoliul său.
Cu toții suntem făcuți din Populii Populivox StarsVox, departe în ceea ce privește forma, el atrage cu culori, precum și o linie fină, potrivită complet pentru tricouri, în timp ce materialul se ocupă pentru a oferi naștere unor personaje distractive, expresive, precum și antrenante.
Rocks Starslets Rockthe Adevărul că a început cu benzi desenate este o dovadă eliminată a ceea ce îl determină cel mai mult. Acest lucru l -a modelat cu adevărat într -un adevărat designer, precum și externalizează persoana umour din interior. Sfatul său pentru sus, precum și ilustratorii care vin este să privești în jur, precum și să descopere motivația în toate tâmpeniile tale. Nu înțelegeți niciodată când, precum și exact cum vă poate lovi.
L’Enfant teribil Gran Magoearth AtacksvulcanickScourse of the Warewolf Constructing o reputație slabă

0/5 (0 recenzii)

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *