Funkrush-Linia de tricouri

Oct 11, 2022 Clothing Accessories

Funkrush este o linie de tricouri care este specializată în vânzarea de îmbrăcăminte urbană, imprimeuri și accesorii. Modelele lor sunt de obicei inspirate de seriale TV cunoscute, cum ar fi: Game of Thrones, House of Cards, Hannibal, Homeland, The Walking Dead și așa mai departe.

Dar, de asemenea, vând modele clasice de tricouri pentru cei care doresc mai puțină culoare în îmbrăcămintea lor. Modelele lor sunt realizate cu țesături de înaltă calitate și vă garantează că nu veți fi deranjat cu probleme care provin din țesătură. Dacă nu doriți să cheltuiți prea mulți bani pe un tricou sau pe un poster, puteți vizita cu ușurință Funkrush în secțiunea de vânzare, unde prețul de pornire al Tees este de doar 4.99 £. Ne uimesc în fiecare zi cu noi tee de sosire, care vor fi o potrivire ideală pentru cineva care se grăbește sau care dorește să cumpere cel mai nou produs de pe site -ul lor web. Ceea ce le face cu adevărat diferite de celelalte companii este că au introdus o categorie de lookbook în care puteți vedea o previzualizare a design -urilor și a printurilor care au fost create în cel mai recent sezon – 2014.

Rețineți că oferă clienților transport total gratuit pentru comenzi de peste 100 de lire sterline! Distrează -te la cumpărături!

0/5 (0 recenzii)

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *