Oprit cu capul tău

Jun 16, 2022 Uncategorized

după doar câteva luni scurte în blogosferă, am fost uimit de acțiunile extraordinare din partea vizitatorilor din întreaga lume. Printre nenumărate mesaje de recunoștință (nemeritat), precum și încurajare, de asemenea, ca întrebări despre ținuta de birou adecvată, mulți dintre voi au întrebat: „De ce este capul tău întotdeauna tăiat?”

Ei bine, oameni, jigul este oficial. Din cauza unor parteneriate viitoare interesante care au nevoie de acordul meu pentru a fi incluse, timpul meu în programul de securitate a experienței a expirat oficial, precum și este timpul ridicat în care abordez problema.

În ciuda presupunerilor proeminente, excluderea capului meu în imagini nu este, de fapt, din cauza negii faciale, a unei unifrowuri nelegiuite sau a coarnelor. Știu, știu, asta ar fi fost mult mai distractiv.

De la început, intrarea mea în blogosferă a fost determinată de obiectivul de a ajuta femeile să -și poloneze aparițiile la birou, precum și, în plus, în plus, credibilitatea ocupației lor. În calitate de profesionist care lucrează la Wall Street din New York, pot afirma definitiv că stația de lucru elegantă nu a fost începută ca o șansă de a face fotografii de frumusețe sau de a întâlni un vis adolescent de modelare – în special având în vedere că visele mele adolescente erau mult mai orientate către În sfârșit, este un schior de apă expert, pianist de concert și/sau expert LEGO Builder. Se pare că nu există o piață semnificativă pentru schiorii de apă înclinați muzical, cu o afinitate pentru navele spațiale LEGO. Știu, și eu am fost șocat.

De fapt, conceptul de ansambluri adecvate pentru birou, precum și de a pune acele fotografii pe producătorul interweb m-a făcut să vreau să mă aprindă pe foc a fost foarte greu să-mi înfășoară capul. Cu toate acestea, am simțit că a rămas o cerință gravă în rândul femeilor experte pentru concepte de modă demne de birou, precum și un blog de modă bazat pe fotografii părea a fi singura metodă care comunică eficient mesajul, precum și inspirația în stil. Până la urmă, declanșarea capului meu părea a fi un teren de mijloc satisfăcător.

Cu câteva joburi de distracție viitoare la orizont, presupun că trebuie să mă confrunt (nu intenționează) conceptul că nu pot rămâne incognito pentru totdeauna. Deci, chiar aici mergem, aburul greu înainte …

Fustă: J. Crew; Cămașă: Ralph Lauren (similar aici); Pulover: Ralph Lauren; Pantofi: Candela; Centură: Ralph Lauren; Colier: J. Team (vechi); Ochelari de soare: Ray Ban „Clubmaster” (similar aici); Polish: Essie (Bangle Jangle)

Vezi și mai multe din stația de lucru elegantă de pe …

Instagram+Bloglovin+Facebook

Twitter+Pinterest

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *