Cum să stilezi fustele de alunecare pentru diferite evenimente

Jan 18, 2023 Clothing Accessories

Dacă credeți despre exact cum să stila fustele de alunecare pentru diferite ocazii, nu arată și mai mult pe măsură ce împărtășesc o metodă elegantă pentru a -l modela în această toamnă. Postarea de astăzi este despre exact cum să stilezi fustele de alunecare pentru diferite ocazii. Exact cum porți fustele de alunecare pentru diferite ocazii? V -ați întrebat vreodată exact cum puteți stiliza fustele de alunecare midi pentru diferite evenimente, precum și pentru anotimpuri? Așadar, astăzi, împărtășesc două metode diferite pentru a -ți modela fustele de alunecare pentru muncă, sezonul de iarnă, precum și mut la primăvară. Dacă ați observat, în ultima perioadă a existat un aflux de oameni care foloseau fuste de alunecare de mătase/satin. De fapt, aspectul de astăzi a fost influențat de ducesa mea preferată, Meghan Markel. Am folosit această fustă de alunecare Massimo Dutti săptămâni în urmă cu un tricou grafic, precum și blazer, cu toate acestea, l -am restabilit încă o dată cu un pic de influență din partea Ducesei de Sussex, Meghan pentru muncă. Sunt sigur că v -a trecut prin minte despre exact cum să purtați fuste de alunecare într -un cadru de birou. Fustele de alunecare pot fi utilizate în diferite metode în funcție de eveniment, precum și de sezon, precum și de acesta este unul dintre motivele pentru care sunt un fan imens al acestuia. Fustele de alunecare sunt versatile. Poate fi folosit în sezonul de iarnă, precum și, de asemenea, tranziționat la primăvară, precum și vara. Indiferent care este stilul tău personal, cred că poate funcționa pentru toată lumea. Pentru un aspect relaxat, îl puteți împerechea cu adidași, precum și cu tee, așa cum am făcut -o anterior cu o fustă de alunecare de leopard aici. Pentru aspectul de astăzi, vă voi arăta exact cum îl puteți purta în sezonul de iarnă sau schimbarea de primăvară cu cizme înalte de genunchi, precum și exact cum să-l faceți să funcționeze.
Ce port:

< >

Fusta Massimo Dutti: Aici/similară aici; Pulover: Similar aici/Aici // Coat: Încercați acest lucru aici // Pantofi: Similar aici, planul bugetar prietenos aici/aici // Geantă: Aici/aici

Cum să stilezi fustele de alunecare pentru diferite ocazii
Cum să stilezi fusta de alunecare pentru muncă
Pentru a purta fuste de alunecare, precum și pentru a-l face să funcționeze, împerechează-l cu aceste articole:
Pulover: în funcție de sezon, tricot ușor sau tare
Bluză: pentru stil feminin
Cămașă cu buton
Blazer: Blazer structurat sau adaptat
Tocuri: sandale sau pompe

Prin integrarea unui blazer adaptat, precum și a tocurilor, produceți un aspect elegant de birou. În funcție de ocazia de lucru, puteți selecta o fustă de mătase mai lungă la fel ca cea pe care o folosesc, precum și o asociați cu o cămașă cu buton.

Cum să purtați fustă de alunecare pentru sezonul de iarnă, precum și tranzitat la primăvară
Pulover: tricoturi supradimensionate, chunky
Palton
Jachete: sacou puffers, sacou din piele
Cizme: cizme înalte de genunchi sau cizme de gleznă în funcție de lungimea fustei

Purtarea unei fuste de alunecare este extrem de flexibilă atunci când este stilată corect. Este una dintre piesele de îmbrăcăminte care se pot trece bine de la sezonul de iarnă la primăvară, precum și dincolo de ceea ce porți. Iarna, este vorba despre straturi. Îl puteți împerechea cu gunoiul, bluza stratificată cu o geacă sau cardigan. Pentru iarnă, este excelent să -l împerechezi cu cizme pentru a -ți menține picioarele calde. Dacă treceți în primăvară, îl puteți împerechea cu un hanorac mai ușor sau cu stratul superior cu un strat de șanț.

În total, nu are riscuri să afirmăm că fustele de alunecare pot fi concepute în diferite metode pentru diferite ocazii. Poate fi îmbrăcat în sus sau în jos, indiferent de sezon. Această publicație vă arată două metode diferite de a fi fuste de alunecare în stil pentru diferite evenimente, precum și sezonul sezonului de iarnă.
Fuste de alunecare

< >

De asemenea, s -ar putea să vă bucurați:

Setul ideal din două piese pentru a purta acum

Cum să arăți la modă pentru o primăvară …

Cum să arăți elegant cu jambiere de etriere

În ultimul moment conull

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *