Tipuri de tricouri de flanelă pentru ca femeile să obțină moda grunge: idei de stil

Nov 20, 2022 Clothing Accessories

Tipuri de tricouri de flanelă pentru femei pentru a obține moda grunge: idei de stil
12/04/2018, postat de Alanic Global
Flanel Plaid este probabil una dintre combinațiile omniprezente ale țesăturilor și modelelor care par să fie acolo în scena modei pentru totdeauna. Cu conotațiile preppy și punk pe care le ține acest lucru, Flannel ca o țesătură a apărut în secolul al XVII-lea în America, de la a fi folosite ca rochii pentru soldații din Războiul Civil, până la fuzionarea cu modele de verificare care au fost cunoscute din Tartan imprimeuri în carouri ale Highlanders -ului scoțian. În 1970, The Plaid Rebellion a adus stilul de a purta tricouri de flanel pentru femei, legate într-un nod cu pantaloni scurți din denim și, în timp ce în anii 1990, aceste tricouri de țesătură de înaltă calitate au devenit simbolul popular al mișcării grunge din lume muzica. Pentru că atunci, Plaid nu a încetat să împodobească mulțimea elegantă, designerii de couture crescând tricouri de flanelă pentru femei cu ridicata pentru doamnele de modă, purtând o tentă de reverență, din cauza călătoriei cu rollercoaster la care a fost martor.

M-am gândit că a existat odată o perioadă în care tricourile cu flanelă cu carouri simbolizau doar aceeași tăiere, formă, model și culoare, dar astăzi odată cu evoluția scenei vestimentare, veșnicia cunoscută flanele de carouri au obținut un makeover de la designerii de primă clasă și hub -uri de fabricație en -gros. Astfel, pentru a vă oferi câteva idei cu care să vă jucați în timp ce doriți să cumpărați aceste elemente esențiale din garderobă, iată câteva piese esențiale pe care ar trebui să le luați în considerare să le aveți:
1. Pentru punk din interiorul tău: flanel de carouri decupate
Dacă sunteți epuizat de același comportament vechi feminin, este timpul să optați pentru o schimbare completă cu moda punk și grunge din anii 90. Ridicați un aspect crud și rustic cu o cămașă de flanelă simplă decupată, echipată cu gulere inteligente și buzunare fără. Mânecă completă sau mânecă mai puțin, această piesă poate fi stivuită într -o combinație de culori întunecate sau ceva la nuanță subtilă. Fie cu o fustă de creion, fustă plisată lungă curgătoare, midi sau pantaloni scurți, acest flanelă decupată vă va pune cu o poziție în stil off-beat și la plajă sau pentru petrecerile la piscină, acest ansamblu va fi preferat pentru a fi preferatul vostru.

2. Du -te nepăsător de inteligent pe străzi: Cămașă monochromatică cu carouri sweetheart
Tricourile de dulce inspirate de bărbați, cu bărbați, care se bucură casual, arată uimitor atunci când femeile le-au îmbrăcat nepăsător pentru scurgeri ușoare de cumpărături sau date de cafea. Ce zici de un tricou monocromatic alb-negru din flanel în jos pe tricoul dulce până la talie, care vă va oferi o esență în stil nonchalant, cu un fler și un verve neobișnuit? Cel mai bun pentru iernile blânde, acestea pot fi echipate cu blugi echipați sau pot fi purtați pur și simplu atunci când sunteți plecat la plajă vara. Combinația de culori alb -negru vă va ajuta să transportați o poză mormântă atunci când vă legați la talie, ideală pentru a face moda grunge și o echipați cu adidași sau pantofi de pânză și nu cu tocuri girly!
3. Chiar și un ruffian poate arăta pielea: carouri multicolore preluând decupaj
Adăugați o margine în aspectul tău grunge cu ceva la modă și sexy, în ton cu recenta nebunie a modei de pielea. Îmbrăcat cu un decolteu adânc în V, această abordare a flanelei de carouri multicolore va îmbunătăți partea dvs. feminină, menținând intactele intestinelor și elementelor funk. Principalii designeri de tricouri pentru femei pentru femei, creează aceste flanele decupate multicolore pentru doamnele care adoră să se îmbrace elegant!

Etichete:
Cămăși de flanel pentru femei cu ridicata
Cămașă de flanelă pentru femei
Cămăși de flanelă pentru femei pentru femei

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Adresa paginii

Eticheta

Nume*

E-mail*

Adresa paginii

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *