Ofertă de pachete grafice cu tricouri neobișnuite de tricouri de la Metropolitan Lite

Jul 17, 2022 Uncategorized

Metropolitan Lite Graphic Bundle Bundle
Există așa ceva la fel de multe oferte de pachete? Ei bine, să testăm asta, nu -i așa?
O altă ofertă grafică, a treia din această lună de la Fabrica de TSHIRT, poate reduce dramatic atât costurile dvs., cât și timpul. Designerul este Daniel Velazquez, mergând sub numele de Urbanlite. El activează pe piața devotată din aprilie a acestui an. El a încărcat deja peste 100 de stiluri, precum și aproape toate sunt acum incluse în acest pachet special, pentru un simplu 55 de dolari. Sunt exact 103 desene grafice adecvate pentru imprimarea tricourilor.
Toate graficele se orientează spre abstract, jucându -se cu forme distorsionate ale fețelor Calavera, precum și cu patru bărbați deștepți cu ochi. Acestea sunt câteva dintre cele mai ciudate imagini pe care le -am văzut în ultima vreme, provenind de la un ilustrator grafic. Imaginile au un flux, precum și o structură moale pentru ele, ca și cum carnea personajelor se topește sau se fierbe. Da, sunt tipul de trippy.
Sunt disponibile în format AI, separate de culoare, astfel încât să le puteți adapta pentru imprimarea pe ecran, precum și pentru imprimarea de îmbrăcăminte.
Pachetul va fi oferit pe site până pe 6 august.

0/5 (0 recenzii)

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *