Conceptele cadou de Xmas de la Tee Gazette

Sep 6, 2022 Clothing Accessories

Tee Gazette intră cu adevărat în spiritul sărbătorilor. La fel ca anul trecut, au 12 zile de cadouri de Crăciun, doar anul acesta este de 10 ori mai bun: în fiecare zi au o publicație tematică cu un câștigător, cadou care trebuie ales în 24 de ore. Au interviuri care păstrează mărcile respective ale zilei, care vor arăta numărul semnificativ de persoane implicate, dinamica bazei de fani, precum și interacțiunea fantastică, există printre toate sărbătorile implicate.
Pentru a intra în concurs, trebuie să lăsați un comentariu la publicare referitoare la tema sa sau să promovați cadoul pe Twitter, sau Facebook sau Tumblr. Deci, aveți 4 posibilități pentru a câștiga în acea zi.
Dar cadoul nu se oprește aici: există o remiză de bonus care vă oferă mult mai multe posibilități de a câștiga la sfârșitul celor 12 zile. Descoperirea de zi cu zi sunt imediat intrate în cursă. De asemenea, aceste premii sunt 2 – un premiu al alergătorului de certificat cadou de 20 de dolari pentru Skreened + 100 USD, precum și un mare premiu de certificat cadou de 45 USD pentru Redbubble, plus certificat cadou de 45 USD pentru Storenvy, plus 350 USD în numerar.
Există atât de multe lucruri uimitoare despre aceste cadouri, încât nu pot consta în mine, mai ales că mă înnebunesc doar de Redbubble. De asemenea, ar putea fi concepte minunate de cadouri de Crăciun acolo.
Ei bine, mergeți mai departe, precum și comentarii, precum și câștigați toate lucrurile fantastice. S -ar putea să -mi încerc doar norocul.
Idei de cadouri de Crăciun Idei de cadouri

0/5 (0 recenzii)

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *