Modelele de îmbrăcăminte din anii 80 în care puteți investi în

Nov 5, 2022 Clothing Accessories

modelele de articole de îmbrăcăminte din anii 80 în care puteți investi în
27/11/2019, publicat de Alanic Global
Colecția de articole de îmbrăcăminte a fundașului de la Fall-Winter dovedește că modelul anilor 80 a revenit. Ultimul an a avut femei care se uitau la tendințele anilor 90. Cu toate acestea, 2020 are ceva special pentru toți. Îmbrăcămintea din anii 80 sunt din nou într -o versiune reînnoită, care vă va mătura cu siguranță.
Într -adevăr, unul dintre producătorul proeminent de îmbrăcăminte cu ridicata personalizat a venit cu o colecție unică de articole de îmbrăcăminte influențate din anii 80 la care cu siguranță puteți arunca o privire.
Blazers Boxy
Blazerii cutiei cu umeri au fost esențiale în anii 90. Dacă doriți să aveți o ținută structurată, atunci ar trebui să optați cu siguranță pentru această piesă de îmbrăcăminte. Acestea sunt ciudat de minunate, precum și vă fac umerii mai largi decât șoldurile. Puteți modela acest blazer cu o rochie pentru a amplifica un aspect feminin sau doar cu o cămașă, precum și o pereche de pantaloni pentru adăugarea de oomph la uzura formală.

Salopete personalizate
Încet, precum și în liniște, salopetele au călătorit de la anii 80 până la Gen-Z Decada 2020. A te îmbrăca în acestea sunt super simple, precum și fără efort. Puteți arunca destul de mult o geacă, precum și bijuterii de modă minunate pentru a totaliza aspectul. Pentru că accesoriile rămâneți cu neutru precum bronzul maro, în special dacă utilizați o salopetă din denim.
Rochii de pradă
Rochiile de pradă au fost un vis al anilor 80. Acestea sunt feminine, la fel de bine, precum și flaterea bustului. Stilul scrâșnit în jurul taliei face minuni dacă doriți ca stomacul dvs. să pară mic. Dacă sunteți în căutarea unei ținute moderate, atunci optați pentru o rochie de pradă de lungime maximă. Cu toate acestea, lungimile patinatorului funcționează bine dacă sunt stilate cu straturi adecvate.

Denim plisat
Denimul de rufe acid plisat, cu talie ridicată, au fost o furie în anii 80. Este posibil ca acest model să nu fie minunat, însă versiunea contemporană este orice, oricât de plictisitoare. Puteți să le asociați cu un top turtleneck montat sau cu un top cu mâneci complete, cu detalii preferate de TIE N 80.
Comercianții cu amănuntul care doresc să includă haine elegante în magazinul lor pot lua legătura cu unul dintre distribuitorii de îmbrăcăminte cu ridicata pentru bărbați. Tot ce trebuie să faceți este să aruncați o privire cu marea colecție de îmbrăcăminte. Alegeți piesele necesare, precum și reduceți un e -mail către echipa de asistență care specifică cerințele în vrac pentru același lucru.
Etichete:
Îmbrăcăminte personalizată
Producător de îmbrăcăminte personalizate
Îmbrăcăminte cu ridicata personalizată
Producător personalizat de îmbrăcăminte cu ridicata
Îmbrăcăminte cu ridicata personalizată SUA
Distribuitori de îmbrăcăminte cu ridicata pentru bărbați

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *