Puține idei pentru haine personalizate pentru vară 2019

Oct 23, 2022 Clothing Accessories

Puține idei pentru haine personalizate pentru vară 2019
06/03/2019, publicat de Alanic Global
Iarna a trecut, primăvara este chiar aici, precum și vara urmează în curând. Acesta este doar momentul ideal pentru a crede despre ceva nou, precum și ceva complet diferit în ceea ce privește hainele făcute la comandă pentru a învinge caldul în 2019. Pentru cei care se descoperă într -o pierdere pentru concepte, precum și se întreabă dacă există ceva delegat surpriză de modă, aici sunt câteva idei pe care le puteți lua în considerare …
Alegeți stiluri care nu sunt suprasolicitare-în este sezonul, încercați să introduceți acele stiluri care se concentrează mult mai mult pe purtători decât pe hainele în sine. În cuvinte extrem de de bază, concentrați -vă pe stiluri de bază care completează forma purtătorilor, ceea ce le face mult mai plăcut vizibile într -o mulțime decât să fie un afișaj de rampă de mers pe jos. Producătorii de articole de îmbrăcăminte la comandă din Marea Britanie, precum și SUA au venit deja cu cataloagele lor exemplare care ar putea servi drept inspirație.
Joacă -te cu decolteul – este posibil să fi avut suficient de mult să fii acoperit din cap până în picioare în ultimele luni. Astfel, este momentul ideal pentru a vă juca cu decolteul care introduce stiluri care este oarecum în afara obișnuitului. Evitați rundele, vs, precum și gulerele, precum și vedeți dacă puteți introduce capodopere de setare a modelului cu bărci asimetrice, precum și crescente.

Selectați materialele dintr -o varietate de bumbac, precum și chifuri – vara, precum și bumbacul sunt aproape sinonime. Gândindu -vă la adevărul că bumbacul nu va ieși niciodată din stil, este cea mai bună opțiune pentru aproape orice tip de articole de îmbrăcăminte în acest sezon. Puteți selecta dintr -o varietate de bumbac diferit pentru a produce impacturi nelimitate în îmbrăcămintea dvs. Pe lângă bumbac, puteți utiliza, de asemenea, șifon ușor în uzură de top, fuste, rochii etc pentru a adăuga o frumusețe subtilă, precum și un confort minunat pentru garderoba purtătorului.
Nu vă îndepărtați de culori – producătorii de articole de îmbrăcăminte personalizate din lume au realizat valoarea culorilor, precum și au oferit impact asupra diferitelor combinații pentru a completa atributele sezonului. Da, nuanțele luminoase, precum și pentru ochi, sunt „în”, precum și puteți, de asemenea, să luați o varietate de nuanțe de neon pe hainele dvs. personalizate cu generozitate sau minim. Plata dobânzii speciale la nuanțele pastelate vă poate colecta o favoare în bine. Nuanțele pastelate de interacțiune în special în șifon este un concept pe care îl puteți dezvolta.
Adăugați imprimeuri florale, precum și teme – în timp ce tonurile mono puternice nu își vor pierde niciodată atracția sau efectul pe tot parcursul anului, acesta este momentul în care trebuie să vă concentrați asupra tuturor lucrurilor florale. Indiferent dacă copiii, femeile sau pentru domni, florile pot alimenta garderoba de vară pentru toți.
Etichete:
Producători de articole de îmbrăcăminte personalizate
Producători de articole de îmbrăcăminte personalizate Marea Britanie
Producători de articole de îmbrăcăminte personalizate SUA
Îmbrăcăminte personalizată
producători de articole de îmbrăcăminte personalizate
Îmbrăcăminte personalizată SUA

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *