Aplicați aceste idei inteligente pentru a arăta subțire în costumele anarkali

Dec 16, 2022 Uncategorized

Iubiți -vă curbele. Nu putem sublinia suficient pe această afirmație, atunci când se referă la iubirea corpului tău și a tine însuți. Există modalități de a arăta subțire și curbe în același timp, inteligent și sexy. Un Anarkali este cunoscut a fi o piesă foarte standard pentru o mulțime de femei indiene. Este o piesă care este purtată de femei și fete de orice vârstă. Anarkalis ajută la face ca cineva să se simtă frumos, grațios și confortabil. Spunem noi hainele sunt de flexibilitate și eleganță.
În această zi și vârstă, există idei inteligente pentru a arăta subțire în costumele anarkali. Și puteți transforma umilul Anarkali într-o ținută etnică la modă, dacă știți cum să o purtați bine, așa că folosiți ideile inteligente pentru a arăta subțire în costumele anarkali, pe care le-am împărtăși astăzi cu voi.

Sursa: Girlgloss.comdesigners în aceste zile vin cu un anarkalis care poate fi purtat de toate formele și dimensiunile corpului. Cu diferite culori, țesături, motive și ochi atrăgători pe ele, mai multe stiluri și modele, de asemenea, puteți alege și purta anarkali ca o diva. Acesta este motivul pentru care, pentru a vă îmbunătăți persoana, am dori să consultați ideile noastre inteligente pentru a arăta subțire în costumele anarkali.
Sursa: idei utsavfashion.comsmart pentru a arăta subțire în costume anarkali
1. Alegeți țesături care îmbunătățesc iluzia de subțire
Țesutul, tul -ul și purul sau plasa, sunt țesături care pot fi tendințele actuale ale vestimentarului în uzura etnică care fac runda, iar o mulțime de anarkalis se găsesc și folosind aceste țesături. Dar alegeți țesături care vă ajută să creați o iluzie de slimitate. De exemplu, Crepe și Pure Georgette, șifon. Acestea sunt țesături care vă ajută să creați o iluzie de slimitate și asta este exact ceea ce vizăm, nu -i așa?
Sursa: Sareeka.com2. Verificați liniile de gât atunci când alegeți un anarkali
Există o serie de decolteu atunci când se referă la uzura etnică indiană, în special Anarkalis din care să alegeți. Cu toate acestea, dacă se întâmplă să fii mult mai mult pe partea mai grea sau pe partea mai sănătoasă, trebuie să cauți anarkalis care nu au rafale grele în jurul gâtului. De asemenea, nu trebuie să aibă gâturi de barcă care expune prea mult din zona pieptului. Nu selectați gâturi adânci sau anarkalis fără spate, sau anarkalis cu curele pe ele. Cu astfel de modele, nu veți atrage atenția doar părților nedorite ale corpului; Linia grea și gâtul greu, ceea ce creează o iluzie de mai puțină înălțime și caracteristici mai grele. Ceea ce trebuie să selectați mai degrabă sunt gâturile înalte și gâturile V, tăieturile drepte și gâturile de bandă sau o linie de bază A Anarkali, care aduce o iluzie a unui aspect subțire și tuns.

[SC: Mediad]
Sursa: Diysg.com3. Lungimea anarkali este de mare importanță
Aruncați întotdeauna o privire bună la lungime și apoi alegeți tipul anarkali pe care doriți să îl obțineți și să îl purtați. Dacă sunteți pe partea mai sănătoasă, nu trebuie să purtați anarkalis care sunt scurte, să veniți la șolduri sau să fie tăiate midriff. Ceea ce trebuie să selectați sunt anarkalis care sunt lungi și trebuie să fie evazate puternic. Acest lucru ajută la distragerea atenției și face ca corpul să pară mai slab și mai înalt. Verificați cu stilistul pentru a vedea care lungimea anarkali ar fi cea mai bună pentru tipul dvs. de corp. Nu ridicați anarkalis care sunt prea lungi sau prea scurti, pentru că nu te -ar face să arăți grațios sau să rămâi la fel de ravagând.

Sursa: pinterest.co.uk/gayatricng/suits/4. Alegeți motive mici și curate înfrumusețate
Atunci când ridicați piese brodate sau tipărite în Anarkalis, ar fi întotdeauna cel mai bine să alegeți modele și lucrări de broderie, imprimeuri și care nu sunt prea mari sau mari. Munca trebuie să fie mică și subțire, ceea ce aduce o inteligență. Cu modele și imprimeuri sau broderii funcționează prea mare pe corpul anarkaliului, ai tendința să arăți mai greu, chiar dacă nu ești. Prin urmare, marile motive și imprimeuri sau modele trebuie evitate ca ciuma.
Sursa: Styloplanet.com5. Selectați culori solide și întunecate
Fiecare fashionistă ar ști despre această regulă, cum ar fi regula degetului mare. Culorile întunecate au adesea un apel de subțire asociat cu ele. Culorile, nuanțele și culorile întunecate nu trebuie neapărat să fie monotone și plictisitoare. Există o mulțime de nuanțe întunecate, care sunt foarte atractive și puteți alege și alege dintre toate. De exemplu, verdeața sticlei și roșii închise, albastru bleumarin și regal, purpuri și crimson, nuanțe de vin alb și maroane, toate se potrivesc bine tonurilor noastre indiene ale pielii noastre și te fac să pari subțire și atractiv. Acestea sunt culori care pot întoarce capetele cu siguranță și au un apel de atrăgere a ochilor.

Sursa: Utsavsarie.in6. Nu uitați magia tocurilor
Tocurile sunt necesară de a deține și de a purta, indiferent de stilul tău de viață și de fundalul tău. Dacă doriți să vă simțiți și să arătați subțire și atractivi, la modă și șic, tocurile pot face minuni. În loc să vă întrebați cum să vă îmbrăcați pentru a arăta subțire în costumele anarkali, investiți în călcâie. Puteți alege designul și culorile încălțămintei pe care intenționați să le purtați, marca și modelul călcâielor și ar crea o iluzie de slimitate ideală. alunecați în perechea ta preferată de călcâiS și ai arăta sofisticat și grațios; foarte elegant și el.
Sursa: gujaratimidday.com7. Montarea trebuie să fie corectă
Oricât de grațioasă ar fi Anarkali, ce culoare este, ce țesătură a fost folosită pentru a face și ce proiecte sau moti -uri au fost înfrumusețate pe ele, dacă potrivirea este corectă, nu ar exista nicio oprire de la dvs. . Potrivirea ideală sau o ținută frumos cusută vă poate face să creați o iluzie de slimitate și atractivitate instantaneu. Nu ridicați costume anarkali care sunt prea libere sau prea îmbrățișate, cu excepția cazului în care aveți un corp atletic. Montarea trebuie să fie corectă, altfel nu ai putea să creezi iluzia de subțire.

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *