Hainele inteligente de antrenament (în sfârșit) intră în mainstream în 2019?

Dec 24, 2022 Clothing Accessories

haine de antrenament inteligente (în sfârșit) intră în mainstream în 2019?
16/01/2019, postat de Alanic Global
Demult, hainele inteligente de antrenament au făcut zgomotul ideal pe piață creând toate hype -ul și anticiparea pentru cumpărătorii obișnuiți. Aceștia ar fi „IT” în scena de fitness, au prezis o mulțime de pundituri de piață și analiști. Cu toate acestea, aceste uzuri sunt încă în formă pe piața principală.

Întrebarea este acum, 2019 ar putea fi anul lor? Îmbrăcămintea de antrenament cu ridicata inteligentă va intra în sfârșit în mainstream anul acesta? Frenziile de fitness vor aluneca în aceste ținute destul de scumpe pentru regimul lor obișnuit?

Tehnologia de antrenament avansată- sunt vândute clienții?
Hainele inteligente de antrenament sunt „inteligente” în toate sensurile. Tehnologia avansată, sunt bine adepți pentru a urmări diverse aspecte ale rutinei dvs. de fitness și a performanței generale, inclusiv totul, de la ritmul cardiac, nivelul de anxietate și producția de energie până la respirația și activitățile musculare. Și spre deosebire de gadgeturile purtabile, aceste uzuri sunt mult confortabile pentru sport și ușor de antrenați.

Dar chiar și cu o funcționalitate ridicată, aceste uzuri sunt încă pentru a fermeca clienții finali, pasionații de fitness. De ce?

Preț ridicat pentru cer-În timp ce uneltele de antrenament inteligente au parcurs un drum lung, acestea sunt încă foarte costisitoare de la îndemâna majorității consumatorilor obișnuiți. Și, de fapt, aceasta este una dintre cele mai mari probleme de ce încă mai pândesc în spatele reflectoarelor.
Soiurile limitate – au dispărut zilele în care oamenii erau încă atârnați de performanța și valoarea utilității uzurilor de fitness. Moda este crucială chiar și la sală, pe cursuri de pistă și yoga. Având în vedere că hainele de antrenament inteligente sunt disponibile în soiuri limitate, acestea nu reușesc să atingă această nevoie.
Wears -urile de athleisure încă domină scena – lumea este încă sub farmecul purtătorilor de athleisure. Și cu mărci de top precum Alanic care introduce noi soiuri în colecția lor la fiecare săptămână, cererea lor este la fel de mare ca și un an în urmă. Puțini sunt într -adevăr gata să pășească către uzurile inteligente de antrenament.

Desigur, în următorii ani, Smart Fitness Gears s -ar prinde pe piață. Cu toate acestea, prin aspectul acesteia, iubitorii de fitness obișnuiți intenționează în continuare să facă buget și elegante de îmbrăcăminte de antrenament.

Deci, dacă sunteți proprietar de servicii de îmbrăcăminte, relaxați -vă; Nu este nevoie să sari și să cumpere viteze inteligente. Țineți pasul cu tendințele actuale, formați un bun producător și stocați depozitul dvs. cu îmbrăcăminte de fitness cu ridicata obișnuită.

Etichete:
Îmbrăcăminte de fitness cu ridicata
haine de antrenament cu ridicata
Îmbrăcăminte de antrenament cu ridicata
Îmbrăcăminte cu ridicata de antrenament SUA

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *