Uleiul de păr de nucă de cocos îmbogățit Dabur Vatika va rezolva toate problemele de păr!

Jan 17, 2023 Uncategorized

Ieri, mergeam cu feedul meu de Facebook, precum și am observat o publicație publicată de fostul meu coleg de clasă. Citatul a fost verificat – „Dacă părul tău se face în mod corespunzător la fel de bine ca și pe pantofi grozavi, poți scăpa de orice.”
O clipă acolo m -am gândit, da, bine! La fel de bine ca atunci mi -a reprezentat o epifanie! Este chiar corect! M -am întors la toate amintirile în care am fost foarte încântat de mine, precum și de realizările mele. La fel de bine ca acolo a fost! Foloseam tocuri, precum și părul meu au fost făcute la perfecțiune!

Și apoi mi -a venit o voce înfiorătoare în capul meu – totul este de când mama ta ți -a ulei părul! Oricât de mult îmi place să recunosc, era adevărat. De fapt, mai adevărat decât adevărat!
Apoi m -am gândit la problemele pe care prietenii mei le au cu părul lor. Așa că le -am trimis mesaje, precum și le -am cerut rutina de îngrijire a părului. Răspunsurile lor m -au șocat, precum și până la sfârșitul conversației noastre, am rânjit ca un idiot! Am identificat tipurile de probleme de păr, cauza lor, precum și exact cum să -l tratez!
Să eficientizăm acest lucru un pic, nu -i așa?

Diferite tipuri de probleme de păr
Ei bine, au fost mai degrabă câteva probleme care au fost exprimate, cu toate acestea le aleg pe cele mai tipice.
Căderea părului
Mătreaţă
Varfuri despicate
Păr gri

A fost de acord că sarea, precum și părul cu piper arată excelent pe George Clooney, totuși pe noi? Nah!

Cauzele problemelor părului
Întrebați -o pe mama mea, precum și ea va arăta vina pe rutina mea de a utiliza uscătorul de păr, precum și de a îndrepta tija. Cu toate acestea, pentru a fi sincer, vinovații autentici sunt substanțe chimice, contaminare, precum și chiar stres! În afară de acestea, problemele părului provin, de asemenea, din planul de dietă incorect, precum și utilizarea produselor inexacte!
Ați observat vreodată părul unei doamne care se așteaptă? Este gros! Este la fel de bine ca și fabulos! De ce? Întrucât este pe un plan de dietă fără restricții, precum și mănâncă cu adevărat sănătos!

Ați utilizat vreodată o cremă facială greșită, precum și v -ați ocupat de despărțire cu acnee? Da, deci de ce nu poate un șampon greșit să provoace mătreața? De program poate!
[SC: Mediad]

Amintiți -vă că am publicat asta de ce am încetat să ne mai tăiem părul? Ei bine, ne respectăm ferm rutina de îngrijire a părului, precum și până în zilele noastre, nu ne -am ocupat de niciun tip de problemă menială, cum ar fi căderea părului, mătreața sau capetele despărțite!
Psst .. chiar am cerut mamei mele să se conformeze cu asta, precum și acum își colorează părul mai rar!
Așadar, pentru a găsi până la sfârșitul acestei postări îndelungate și grozave, am dori să consolidăm un singur lucru! Utilizați ulei de păr de nucă de cocos îmbogățit Dabur Vatika. Numele afirmă totul! Este bogat în ulei de nucă de cocos, precum și face minuni pe scalp, precum și pe păr!
Ce mai astepti? Ia o sticlă, acum!
Până data viitoare, dragoste!
Xx

ksq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *